Sizce Hangisi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan serdemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
WOSWOS için parçaları ateş pahası derler.Her yıl kasko yaptırırsan tavsiye ederim.

yalnız bu fiestanın 90bin bakımı yapılmamış. Sordum. Bunla ilgili herhangibir cevap vermemiş. 90 bin bakımı için enaz 1000 tl tutar diyolar. doğrumudur? Aracı görmedim ama lastiklerde yeni gibi durmuyo. 4 de lastik değiştirsek en az 600 kağıt da oraya gider gibi geliyo. Sanırım daha fazla fiyat kırdırmalıyım.

polocu "farklı zamanlarda küçük kazaları oldu" gibi yuvarlak bir cümle kullanmış. bu dikkatimi çekti.eğer poloya doğru kayarsanız, bu kazaların ne kadar küçük olduğu ve sayısı yine km orjinalliği konusunda dikkatli olunuz.fiestanın triger değişimi polonun yarı fiyatına yapılır. devirdaim, v kayışı,triger özel serviste maksimum 400 tutar.polunun triger değişimi eğer 60 binde yapıldıysa(kaçta yapıldığını öğrenin) 2. triger değişim zamanı yaklaşmış.

fiestacıda ilanda çok ayrıntı vermemiş, galerici olup olmadığını öğrenin.2. el araba almak risk işidir, eğer etrafında güvenebileceğin bir araba varsa daha mantıklı olur.

fiesta kesinlikle...

polonun motoru 3 silindirli ,fiesta 4 silindirli....çok önemli bir etken bence.

ayrıca polonun sesinden duramazsın...

serdemir' Alıntı:
yalnız bu fiestanın 90bin bakımı yapılmamış. Sordum. Bunla ilgili herhangibir cevap vermemiş. 90 bin bakımı için enaz 1000 tl tutar diyolar. doğrumudur? Aracı görmedim ama lastiklerde yeni gibi durmuyo. 4 de lastik değiştirsek en az 600 kağıt da oraya gider gibi geliyo. Sanırım daha fazla fiyat kırdırmalıyım.

90000 bakımı focus dizellerde 1000 küsürat civarı diye biliyorum. fusion, fiesta ve emsal dizellerde de hemen hemen aynı diye tahmin ediyorum.

COBOL' Alıntı:
WOSWOS için parçaları ateş pahası derler.Her yıl kasko yaptırırsan tavsiye ederim.
Ben bu açıdan pek düşünmemiştim. Allaha şükür bugüne kadar kaza yapmadı ama belli olmaz tabi.
Polonun trigeri iki hafta önce değişmiş. Kazalarına gelince ön çamurluklardan biri sökülüp işlem görmüş. arka çamurluklardan biri yarı değişmiş gibi bişey söylemiş. 3-5 parçada da boya var demiş.

Fiesta da ön kaputta ve arka çamurluklardan birinde boya varmış. değişim yokmuş.

serdemir' Alıntı:
COBOL' Alıntı:
Ben bu açıdan pek düşünmemiştim. Allaha şükür bugüne kadar kaza yapmadı ama belli olmaz tabi.
Polonun trigeri iki hafta önce değişmiş. Kazalarına gelince ön çamurluklardan biri sökülüp işlem görmüş. arka çamurluklardan biri yarı değişmiş gibi bişey söylemiş. 3-5 parçada da boya var demiş.

Fiesta da ön kaputta ve arka çamurluklardan birinde boya varmış. değişim yokmuş.

satacağı arabanın trigerini neden 2 hafta önce değiştirmiş burasıda ayrı bir muamma.

Pardon iki hafta değil iki ay önce değişmiş. Gerçi ilan verileli 2 ay olmak üzere.

Polo 3 silindirli uzak dur. Benim komşuda vardı, çok yakıyo diyordu. Tabi uzun yolda biraz basardı gaza. Ayıca polonun bakımları da daha yüksek olacaktır forda göre. Fiat veya hyundai bakabilirsin benzer fiyatlarda.

Görselliğe önem veririm ben. Polo alırdım. Fiestayı oldum olası sevmem.

fiestanın çok alçak olduğunu çukurlardan kaçmaktan yorulduğunu söyleyenler vardı forumlarda....

her ikiside aynı temizlikte olsa kesinlikle polo derim. fiestayla polo yu kıyaslamak bile yanlış olur. sağlamlık ve konfor bakımındanfiesta polonun yanına bile yaklaşamaz.

Ben de görselliği seviyorum ama şu an için (bekarkene) yakıt vb giderlerinin az olması daha önemli. Aile olunca zaten daha geniş, seri ve konforlu bi araba bakıcam. Bu açıdan ilerleyen yıllarda kolay satılabilecek bi araba bakıyorum. (Yoksa alfa 156 alacaktım.)
>>>fiestanın çok aşçak olduğunu çukurlardan kaçmaktan yorulduğunu söyleyenler vardı forumlarda....<<<< Ben yüksek bi araba da alsam kaçarım herhalde çukurlardan. Kıyamam ben arabama :P
<<<her ikiside aynı temizlikte olsa kesinlikle polo derim. fiestayla polo yu kıyaslamak bile yanlış olur.>>>>>
Zaten aynı özelliklerde fiesta ve polo arasında 3 bin tl fark oluyo. Woswosun kalite farkı varkı sanırım.

BBNET
Geri