sizce hangisi

Kodla Büyü
teacher_busra hocam ben de aynı kararsızlık içerisindeyim. Benim babam alıcak araba 1 yildir dusunuyor. Corolla mi alsam jetta mı alsam diye. Sonra bir de Octavia yi kattik listeye. 3 araba arasında secim yapmak icin ugrasiyordu. En sonunda Vw de karar kıldı. Ama sen Corolla yada octavia arasindasin. Benim fikrim de octaviadan yana. Uzun zamandir arastirmalarim sonucunda bunu soyluyorum.

valla bende cok ama cok kararsız kaldım kampanyalardan da faydalanmak istiyorum kampayada ne kadar doğru kandırmacamı yoksa onuda anlamıs değilim

teacher_busra' Alıntı:
valla bende cok ama cok kararsız kaldım kampanyalardan da faydalanmak istiyorum kampayada ne kadar doğru kandırmacamı yoksa onuda anlamıs değilim
hocam firmaların araba kampanyası diye bişey olmaz taş çatlasın 3bin tl ucuza kapatırsınız onuda galericiyle tanışıklığınız varsa yani karından zarar ederek size iyi bir indirim yapar ki bunu sizi tanımayan hiç br Allahın kulu yapmaz bu devirde artık, ağzınız çok iyi laf yapıyorsa 1-2 bin arası indirebilirsiniz kampanyalar ise işin aldatmaca kısmı
siz almaya karar verdiyseniz kampanyalara bakmayın almak istediğinizi almaya bakın
hatta size şöyle diyim kampanyayla almaya kalkacağınız arabada süprizle karşılaşabilirsiniz size söylenen bekledğniz arabayla gelen teslim edilen arabada tipik donanımsal eksiklikler olur sizde almış kredi çekmiş vs işleri yapmış olmaktan ötürü geri çeviremezsiniz girdiğiniz imzaladınız kabul ettiniz hesap soramazsınız bunlara çok dikkat edin arkadaşımızın birine ford focusu confort diye yutturmuşlar adam müşteri bulamıyor focusuna. alalıda 2 ay oldu.

teacher_busra' Alıntı:
ozkansedef arkadasım bilirsiniz bu aracın yakıt tasarrufu nasıl toyotaya gore daha fazla sanırım

Hocam toyotayı hiç sürmedim, ama showroomda detaylı olarak inceledim. Fabrika değerlerine göre dizelleri hemen hemen aynı yakıyor ama benzinli de octavia daha az yakıyor. Az çok arabadan anlayan zaten TSI motorun nasıl birşey olduğunu bilir. Bundan önce Skoda Superb vardı 1.4 TSI, ondan da çok memnundum ama benzin fiyatlarından dolayı satıp 1.6 TDI Octavia aldım. Çokta memnunum. Dikkatli kullanınca yakıtı hiç üzmüyor, performans isteyince bir dizele göre gayet iyi bir gücü var. Virajlara korkmadan girebiliyorum. Malzemesi genel yumuşak malzeme kullanılmış. Ben corolla ile octavia yı aynı kefede göremiyorum. Octavia bir adım önde her zaman benim için, forumda ısıkayhan hocamda da octavia var ona da sorabilirsin. Octaviayı uzun süre rahat rahat sorunsuz kullanabilirsin güzel araç.

BBNET
Geri