Sizce hangisi ? Kararsız kaldım ...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mr3555
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mr3555

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar telefonlar arasında kaldım. Hangisini almalıyım. Kullananlar yorumlarını veya tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. :+1:

Re: Ynt: Sizce hangisi ? Kararsız kaldım ...

Hangi telefonlar?

Hocam bence Xperia SP çünkü Snapdragon S4 Pro işlemcisi var, hatırladığım kadarıyla 1 GB Ram var,zaten SONY kameraları çok iyidir.İşlemcisi bu üç telefon arasında en iyisi zaten.S4 Mini de ise 1.5 GB ram ama size çok azı kalıyor(Samsung sisteme harcıyor),arayüzü bir süre sonra sıkıyor ve Samsung'larda şişme oluyor.İlk zamanlar değilde 2.aydan itibaren rehbere tıkladığınızda 6-7 saniye bekletiyor(minimum). HTC One Mini'ye birşey diyemeyeceğim.

Berkay BAKIR' Alıntı:
Hocam bence Xperia SP çünkü Snapdragon S4 Pro işlemcisi var, hatırladığım kadarıyla 1 GB Ram var,zaten SONY kameraları çok iyidir.İşlemcisi bu üç telefon arasında en iyisi zaten.S4 Mini de ise 1.5 GB ram ama size çok azı kalıyor(Samsung sisteme harcıyor),arayüzü bir süre sonra sıkıyor ve Samsung'larda şişme oluyor.İlk zamanlar değilde 2.aydan itibaren rehbere tıkladığınızda 6-7 saniye bekletiyor(minimum). HTC One Mini'ye birşey diyemeyeceğim.
Hocam öncelikli olarak yorumlarınıza teşekkür ederim. Ben zaten sony kullanıcısıyım. s4 mini daha küçük boyut ve 1.5 ram olması tercihlerimin arasına almama sebep oldu. htc one mini kasa güzel ama özellikler diğerlerinden biraz kötü. Sony sp nin samsung a göre birazda daha ağır ve hafif kalın.

LG G2 tavsiye ederim. 2 oldu neredeyse çok memnunum. Kitkat güncellemesini aldıktan sonra daha da iyi bir hal aldı. Sarj konusunda çok başarılı. Aynı başarı performans için de geçerli.

Aslında gönlümden geçen telefon lg g2 ama sırf boyutundan dolayı vazgeçtim. :) cebe daha kolay giren tel olsun istiyom 8)

BBNET
Geri