Sizce hangisi alınabilir?

Kodla Büyü
hocam i 16 bende düşündüm ama gittim leon aldım yine leon candr :+1:

araçların en düşüğü 50bin km. de.. 50-60 bin tl fiyata bu araçlara bakmak yerine sıfır araçlara baksanız daha iyi ve sorunsuz olur bence..

namaldish' Alıntı:
araçların en düşüğü 50bin km. de.. 50-60 bin tl fiyata bu araçlara bakmak yerine sıfır araçlara baksanız daha iyi ve sorunsuz olur bence..
bu özelikdeki sıfır araçlar 70 den başlıyor hocam.gidip de fiaat ın reno nun sıfırını da almam.
özellikle citreön ü istememdeki sebep hem dizel hem otomatik olması

ay51' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ogretmenden-fb-plakali-tertemiz-ford-focus-ilk-gelen-alir-214037650/detay/
bu arabaya ne dersiniz ihtiyaçtan satılık... Piyasada alınabilecek en iyi arabalardan. Km'de 17-18 kuruş yakıyor. İkramımız olur.
ford-fiat-reno düşünmüyorum hocam

17 18 kuruş yaktığına inanmıyorum. uzun yolda 90 la giderseniz belki. Uzun yolda 90 la gideceksem zaten gider clio alırım daha da az yakar...

bu hesabı yapmam gerek artık insanlar ford görünce çok yakar bu mantığını kırmak için
focus golf vs 1.6 benzin-lpg li araçlar şehirdışı 33lt gaz ile 90-110 km hız arası en az 400km yol alırlar bu da ortalama 100 kmde 8 litre gaz yapar.

(33*2,09) / 400 =17,24

İskenderun Konya Ereğli arası 370 km... Gazi 2.3 tl'den aldım depo 32.58 Lt gaz aldı. Saat 12:0-16:30 saatleri arasında ortalama 120-140 km arası hızla geldi. Hala depoda gaz var. Ortalama 30 km daha gitsem 400 km olur. Hesabı siz yapın. 75 Tl para ödedim. 75/400= 0.1875 kuruş yapar. Gaz normalde Hatay'da Opette 2.09'du. İskenderundan 2.3'ten aldım. Arada 20 kuruş fark var, ortalama hızın üzerinde kullandım araba 1.6 motor 125 beygir.

bmw nin bu serisinden uzak dur hocam. araba çok ufak ve bmw kalitesinden uzak. alfa ya amblemindeki anlamdan dolayı hep uzak durmuşumdur. jetta yada leon öneririm. kaliteli ve sorunsuz araçlardır.

dersimizvar' Alıntı:
araba almak akıl karı iş değil.

Her şey masraf. O masrafların yarısıyla mutlu olmak varken neden araba. Anlamsız. Yaşasın tüketici toplum
nasıl mutlu olmak mesela? parayı yastık altı yaparak mı?
1 sene arabasız kaldım satmıştım aracı, aksilikler üst üste geldi. çocuk rahatsızlandı milletten araba dilendik kimse vermedi, acil memlekete gitmem gerekti babam rahatsızlanmıştı gidip göremedim yol mesefasi sıkıntıydı..o zaman dedimki en iyi dostum aracımmış benim, o gün bu gündür beni en çok mutlu eden arabamdır hocam :)

Skoda Octavia tavsiye ederim arkadaşlar ben 1.2 tsi ambiation aldım çok memnunum sıfır araba düşünenlerin mutlaka gidip test sürüşü yapmasında fayda var.

azizerkut' Alıntı:
Skoda Octavia tavsiye ederim arkadaşlar ben 1.2 tsi ambiation aldım çok memnunum sıfır araba düşünenlerin mutlaka gidip test sürüşü yapmasında fayda var.
2008 model octavia vardı hocam rahat araç uzun yolda, ama biraz seri gelmedi bana,ağır bir araç..

BBNET
Geri