Sizce fiyat normal mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan only61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Bana ucuz geldi. Pazarlık payıda varmış. LPGde varmış. Fena değil düşünüşebilir. Yalnız Triger seti değiştirme zamanı filan gelmiş olabilir.

normalde dediği gibi temiz olsa o araç 17 falan ederrr,ama sanmıyorum,bi de bu araçlar genelde taksiden dönme oluyor komplee boyalı,elden çıkarmaya bakıyorlarr

Yekün ödeyeceği para ne, bir kaç sene biner sonra satar. Fiyatına göre araba almış olur. Sağlam araç olsa zaten bu fiyata vermezler. Tabi hesap meselesi son kararı tamirciye gösterdikten sonra verin. Yada bir telefonla arayıp adama sorun.

machado' Alıntı:
hocam arka kapı işlem görmüş eger ışık yanıltmıyorsa

hocam belkide işlem görmeyen tek yeri orasıdır :P taksi çıkması fln oluyor rengini değştiryrlar.. yinede aynı arabaya 17 yazzalar iiyimiydi yani.?

Hocam bu araç yaktığına göre, performansı yüksek bir araç. Arkadaşımda vardı. Şirket arabası olarak da çok kullanıyor. Öle bi ihtimalde var. Sen olsan, ve arsa alacak olsan bu fiyata verirmisin. Zaten 13000 lira. 13000 için araba satılmaz gibime gelio. Çok rahat kredi çekilebilir. 40000 falan olsa nese ama. Sebebi bile bana inandırıcı gelmedi.

BBNET
Geri