http://www.zekibalciturem.k12.tr
Arkadaşlar merak ettimde. cms kullanılıp kullanılmadığını nasıl anlarız ya da nasıl anlıyorsunuz
Arkadaşlar merak ettimde. cms kullanılıp kullanılmadığını nasıl anlarız ya da nasıl anlıyorsunuz
çok bilinmeyen bir cms için kendi temasını yazmış ta olabilir site yöneticisizzeytinci' Alıntı:Herhangi bir cms olduğunu düşünmüyorum. En basitinden sol menüdeki alt taraftaki başlıklar ile altındak kutular arasında hem soldan hem sağdan 1px lik fark var. Ayrıca kullancı giriş pek profesyonel bir şeye benzemiyor. Hiç margin, padding ayarı yapılmamış. Kodlarda da cms i çağrıştıracak bir karışıklık göremedim. Klasik kodlamaya benziyor. Bunlar kesin sonuç değil. Az duyulmuş bir altyapı kullanmış olabilir.
BaRBaRYaN' Alıntı:özellikle DIV ler için kullanılan ID ler kafa karıştırıcı. herhangi biri böyle bir isimlendirme kullanmaz diye düşünüyorum...
omd' Alıntı:BaRBaRYaN' Alıntı:özellikle DIV ler için kullanılan ID ler kafa karıştırıcı. herhangi biri böyle bir isimlendirme kullanmaz diye düşünüyorum...
bir de bazı kısımlarda <div id="banner"> gibi içi boş banner etiketleri mevcut. Sanki admin panelden açılığ kapatılıyor hissi uyandırıyor. Modüler yapısı joomla'nın ilkel bir versiyonuymuş hissi uyandırdı bende.
aslında şu kullandığı urlrewrite metodunun sağlamlığı bu site görünümü için fazla iyi cmsde olabilir...omd' Alıntı:Kesin cevap için sanırım yapan kişiye sormamız gerekecek![]()