sizce bu araba nasıl alınırmı??

Kodla Büyü
hocam fiyatı çok değil bence. eğer sorunsuzsa km de bence normal o yaştaki araba için. hocamın dediği gidip motor ve kaportayı ii ustalara göster ve fiyatı 18 e indir güle güle kullan:)

bunlar bukadar yükseldimi yahu geçenyıl 2003 collection u 18000 e pahalı diye almamıştım bence buda pahalı

Değişeni yok demiş ama boya yok dememiş, araç komple boyalı da çıkabilir. Parça boya varsa pazarlıkla alınabilir.

bundan kat kat fazla özellikli bir fiat marea aracı (2004-2005) model 14-15000 arası alırsın ve sorunsuz kullanırsın. fiat diye önyargın olmasın araba gerçekten iyi... (araştırma yaparsan zamanında italyada makam aracı olarak üretilmiş)...

nisay' Alıntı:
bundan kat kat fazla özellikli bir fiat marea aracı (2004-2005) model 14-15000 arası alırsın ve sorunsuz kullanırsın. fiat diye önyargın olmasın araba gerçekten iyi... (araştırma yaparsan zamanında italyada makam aracı olarak üretilmiş)...

marea ile focus kıyaslanmaz. ayrıca marea'yı alanlar ellerinde fazla tutmadan satarlar, aşırı yakıtı olan bir araç.

hocam durumun var ise 3-4bin daha koy 2004 fela bora alırsın ve focusa bin basar

m_esen' Alıntı:
hocam durumun var ise 3-4bin daha koy 2004 fela bora alırsın ve focusa bin basar
hocam malesef o kadar yok.ama focusun duruşu görüntüsü hoşuma gidiyor.
bir de o yıllarda en iyi motor ve şansıman en iyi viraja giren otomobil seçildi. sağlamlıkta var hani.

pahalı geldi bana gerçi biniciysen vede araç orjinal ve bi arızası yoksa fazlada verilip alınabilir , sonuçta 10 yıllık araba 1-5 fazla vermek sanayide uğraşmaktan iyidir.

ergun833' Alıntı:
m_esen' Alıntı:
bir de o yıllarda en iyi motor ve şansıman en iyi viraja giren otomobil seçildi. sağlamlıkta var hani.
focus gıa en güzeli deniyo ama oda birazcık bundan pahalı

m_esen' Alıntı:
ergun833' Alıntı:
m_esen' Alıntı:
focus gıa en güzeli deniyo ama oda birazcık bundan pahalı
malesef ghıa aynı model araçta en az 1000 tl fark ediyor.
ama bu araçın ghıa dan tek farkı ABS sinin olmaması.

ergun833' Alıntı:
malesef ghıa aynı model araçta en az 1000 tl fark ediyor.
ama bu araçın ghıa dan tek farkı ABS sinin olmaması.
tek fark abs değil ki abs için bile 1000 tl fark verilir ayrıca iç döşeme farklı en kalitesizi bu ambiante olanlar dış kapı kolları vs epey fark var bence biraz daha arayın ben olsam okadar parayı abs si olmayan bi arabaya vermezdim

BBNET
Geri