Sizce bu araba alınır mı ?

Kodla Büyü

seyyyyyah28

Site Gezgini
Otomatik vites , Ford focus collection hb , 2011 model , 65000 km , Sağ ön çamurluk ve sağ ön kapı boyalı , Sol ön çamurluk değişmiş , Diğer bölgeler orjinal , Yürüyende , şanzımanda , mekaniğinde ve motor aksamında herhangi bir sorun yok. Fiyat 38 bin. Boyasını geçtim de değişen olması kazalı olduğu anlamına gelir mi ? Ön kaput da fiber kaplama var. Değişmemiş kaput. Araçın diğer özellikleri olarak temiz diyebilirim. Tecrübeli arkadaşlar fikir verirse sevinirim. Araba tüplü bu arada. Alaşımlı jant var.

Hocam otomatik te honda ve toyota derim sanjumanlari acayip saglamdir.hernekadar testte yaptirsan ustayada baktirsan benim icime sinmez..diger turlu elinde patlarsa ustune bi 2000 3000 masrafin olur.bi de hasar kaydi varmi varsa ne kadar degismeden boyanmadan onceki fotolari mevcutmu.

Hocam ön tampon ve kaputta işlem yoksa 2 parca boya sorun değil. Önden kazalı değildir diye düşündüm. Değişen de tek o parca değişmişse cok sorun olmayabilir baktırılır. Beni işkillendiren, 2011 otomatik dizel için ve düşük kilometre için fiyat düşük gibi. Motorda şanzımanda bişey olabilir, Kaskodan vs yapılmamış, tramerde görünmeyen başka işlemler olabilir. Fiyat şüphelendirdi beni. Fiyat normalse bilemem tabi...

Edit: Dizel sanmıştım...

alinir neden alinmasin ikinci el otomatikte alinir degisenli arabada alinir ama piyasasinin en az 3 bin tl asagisina alinir satarkende asagi satarsin hocam

BBNET
Geri