sizce 2000-2001 model toyota mı hyundai getz mi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan servet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

servet

Aktif Üye
arkadaşlar en fazla 15000 tl ye bir araba almaya karar verdim ama toyotamı yoksa getz mi karar veremedim sizce hangisi

Arkadaşım kusura bakma ama çok garip bir soru olmuş seninki? daha net ancak şöyle olurdu mercedes mi hacı murat mı demek gibi bir şey. tabiki toyota yada volkswagen. sıfır getz almıştım. 3 yıl bindim. zor sattım. getzi aklından bile geçirme derim. paran varsa volkswagen alabilirsin. değerini en çok koruyan araçtır.ya da toyota...

getz türü birşey düşünürsen opel corsa araçlarada bir göz atmanı tavsiye ederim...

2005 getz var, 60 binde tık demedi şükür! Aslan gibi, dağa taşa vur gitsin. Ama Toyota varsa yanında, elbette Toyota'nın kalitesi tartışılmaz.

hundai getzi hiç tavsiyee tmiyolar bende 15.17 bin hb model bişey bakıyorum mama neymiş 2. eli pek tutumuyormuş değerinin çok çok altında satılırmışş.Ben de kararsızımmm:(

Getz, accent gibi değil. Temizse ve iyi kullanırsan seni üzmez. Az yakar ve atik diyebilirim. Yedek parçaları Toyota'ya göre daha ucuzdur. Emsallerine göre donanımı daha yüksek fiyatı da daha uygundur. Satarken zorlanacağını sanmam.
Toyota kalitesine, sağlamlığına söz yok ancak Corolla'nın en az tutulan ve zor satılanı 99-2002 arası modelleri hele şu yuvarlak tek farlı olanı yok mu!?... Corollayı mahveden işte o model... Önceki arabam 96 corolla idi ve müthiş memnundum, o kasalar 98'de sona erdi. Şu anda Honda kullanıyorum.
Kısacası ben olsam 99-2002 arası corolla yerine daha yüksek model, Getz alırdım.
(Başka modeller önerip kafanı karıştırmıyorum.)

theghost83 hocam sizn de tavsiyeniz üzrine focuslarada baktım bi tane 2000 model hatcbeak 1.6 benzin+lpg ghia model buna 17000 diyor arkadaşlar focus tavsiye edermisiniz focusun çok arıza yaptığı söyleniyorda.

BBNET
Geri