Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
fiyat olarak bir fikir veremem fakat 1997 model 185000 de olan bir aracın tamir görmemesi normal değil. Eğer öyle ise de tamirciden çıkmama zamanı gelmiş demektir.
Hiç kimse alınabilir dahi dememiş.
Yakıtları ve parça fiyatları ucuz diyorlar ama.
Tecrübe eden varmı acaba...
yada 10-12.000 arası netür bir araç bakmalıyım.
Herşey için sağolun.
o fiyata alınır mı alınmaz mı bilmem ama adamın yazdığı "tamirci yüzü görmemiştir" olayı bence daha önemli, lan hiç olmasa filtresini vs tamirci değiştirmiş heralde .. muhtemelen sizi sanayici dostu edecek bir araç şiddetle kaçınız
Arabanın görüntüsü yorgun zaten.geçen sene bizim komşu sattı reno europa sını.sahibindene ben koymuştum.12binlirayı çok zorladım ama olmadı.klimasızdı 11.450 ye verdi.alanlar şaşırdı daha stepnesi bile fabrikadan çıktığı gibi duruyordu.98 model araç 90bindeydi.çizik değil üstünde toz bile yoktu.benim arabam 2011 o kadar temiz tutamam.aldı mı böylesinden alacaksın arabayı.bu hyudai resmen gübre.
99 modeli vardı bende;o zaman 8000 bine almıştım ki bundna çok daha temizdi sis farı bagaj üstü spoyler fala nvardı;bikaç lokla boya dışında kaza yoktu;istenen fiyat çok bu birrrr..2. sis bu araba KARBÜRATÖRLÜ motora sahip kışın inanılmaz bi yakıt tüketimi oluyor orda yazana sakın kanma hocam..bunun dışında konfor a bulamassın ama mekaniği sağlam bir araçtır;şahine-doğana torosa göre daha sağlam göze hitap eden bi araçtır ama o fiyata sakın ...