siz kaç yaptınız

Kodla Büyü

hamuş

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar müdüre bir türlü beğendiremedim öğretmen fotoğraflarındaki ayarı ekledim yine değiştir diyor yine değiştir diyor bunaldı. ben öğretmen fotolarını 140*180 e küçültüp üzerine tıklayınca açılması şeklinde yaptım fakat ilk koyduğum görüntü 140*180 olan yayvanmış sevmedi siz kaç yaptınız şu adresten bakıp görüşlerinizi söylermisiniz? http://www.manisaistiklalilkokulu.meb.k12.tr

140*180 yayvan duruyor gerçekten de hocam. Genişliği biraz düşürün, ya da yüksekliği arttırın

hocam ilk açıldığında fotoğraflar geniş furuyor ya ondan beğenmemiştir.. böyle yapacağına tek sayfa içerikte tabo kullanarak hepsini koyarsanız o zaman bişey diyemez :D

advena' Alıntı:
140*180 yayvan duruyor gerçekten de hocam. Genişliği biraz düşürün, ya da yüksekliği arttırın

evet hocam biraz genişliği düşürün bence yada yeni kadromuz menüsüne idareci resmi olarak ekleyerek yapın o zaman bir şey diyemez müdür orası sabit ebat

hocam ben tablolar aracılı ile ekledim. 130* 155 civarı birşey yaptım. gelip bana değiştir diyende olmadı desede değiştirmem :D

sizin müdür bizim eski ilçe milli eğitim müdürü:)ilçe milli eğitim sayfasında ki resmi gibi istiyodur...

neden personel diye fazladan yük getiriyorsunuz. ben sadece kadromuz bölümüne kadro ekle diyerek tüm öğretmenleri idarecileri hizmetlileri ekledim.. ayrıca öğretmenlerimiz diye bir bölüm yapmıyorum..

kadromuza ekleyin gitsin.. böyle işlerle uğraşmayın.. boşverin ya. beğenmediyse kendi yapsın benden bu kadar de geç git..

hocam tıklanınca düzeliyor oda yetiyo yani. benmkide aynı fotoların boyutlarını eklemeden önce düzenlemek gerek galiba

Hocam siz yüksekliği 140 genişliği 180 yapmışsınız ki bunun tersi olsa daha güzle olacaktır yani gen:140 yük:180. ben de gen:146 yük:195 kullanıyorum.

Diyavol' Alıntı:
hocam ben tablolar aracılı ile ekledim. 130* 155 civarı birşey yaptım. gelip bana değiştir diyende olmadı desede değiştirmem :D

böyl değil hocam tablo ile yap bencede

karacasuilkokulu.meb.k12.tr

tabloyla foto galeriyle uğraşmayın , kadromuz menüsüne müdür ve müdür yardımcısının altına ekleyin gitsin, zaten istenen de o bana göre.

hocam aynı resim için galeriden küçük fotoğraf ekle demek yerine büyük fotoğraf ekle derseniz fotoğrafları böyle yayvan göstermez...

ben büyüttürmedim öğretmen fotolarını
ne gerek.
panelde isterseniz fotoya tıklayınca editörde link tuşu var ordan kaldırıp tıklayınca büyümemesini sağlayabilirsiniz.

mymustafa1' Alıntı:
http://ozansnbilkokulu.meb.k12.tr/ hocam benim öğretmenlerimize bakabilirsin tablo ekledim tablonn içine koydum resimleri daha şık durdu deneyebilirsin

Öğretmenim siteye baktım da, Çocukları ad soyadlarını belirterek listelemişsin, tek tek resim ekleyip isimlerini belirtmişsin, bence bu tarz bilgiyi sitede yayınlama, belki sorun çıkabilir

spiegel' Alıntı:
mymustafa1' Alıntı:
http://ozansnbilkokulu.meb.k12.tr/ hocam benim öğretmenlerimize bakabilirsin tablo ekledim tablonn içine koydum resimleri daha şık durdu deneyebilirsin

Öğretmenim siteye baktım da, Çocukları ad soyadlarını belirterek listelemişsin, tek tek resim ekleyip isimlerini belirtmişsin, bence bu tarz bilgiyi sitede yayınlama, belki sorun çıkabilir

teşekkür ederim hocam ama bizim beldede veli öğrenci açısından bu tarz bi şey için sıkıntı olmaz. çocuklar kendilerini görünce mutlu oluyolar. müdürde seviyo bu tarz şeyleri, bende çok uğraşmadım açıkcası resimler hazır vardı ekledim.

BBNET
Geri