Ü
bote67' Alıntı:http://www.bilgisayarbilisim.net/meb-atama-ve-yer-degistirme-f133/mersin-norm-fazlalarini-resen-atadi-t109272.html
Hocam il milli eğitim müdürlüklerindeki resen atama sonuçları görebilirsiniz. Eşinden çoluğundan çocuğundan ayrılanlar var ama sizi tebrik ederim siz hakkını aramış ve bu duruma düşmemişsiniz.karinca_52' Alıntı:mb1984' Alıntı:karinca_52' Alıntı:sıkıntı yok siz istemedikçe kolay kolay atamazlar hele il veya ilçe dışına köye...uhaha:
uhaha:
hakkını aramasını bilmezsen çok gülersin sen daha kendine ....
2-3 yıldır bizi niye gönderemediler ya :-1:
mb1984' Alıntı:Hocam il milli eğitim müdürlüklerindeki resen atama sonuçları görebilirsiniz. Eşinden çoluğundan çocuğundan ayrılanlar var ama sizi tebrik ederim siz hakkını aramış ve bu duruma düşmemişsiniz.karinca_52' Alıntı:mb1984' Alıntı:karinca_52' Alıntı:sıkıntı yok siz istemedikçe kolay kolay atamazlar hele il veya ilçe dışına köye...uhaha:
uhaha:
okulun mebbis "kullanıcı adı" ve "şifresi" hocambilisim5587' Alıntı:Ayrıca kontenjan meb kullanıcı adı ve sıfresını nereden alıyoruz?
karinca_52' Alıntı:mb1984' Alıntı:Hocam il milli eğitim müdürlüklerindeki resen atama sonuçları görebilirsiniz. Eşinden çoluğundan çocuğundan ayrılanlar var ama sizi tebrik ederim siz hakkını aramış ve bu duruma düşmemişsiniz.karinca_52' Alıntı:mb1984' Alıntı:karinca_52' Alıntı:sıkıntı yok siz istemedikçe kolay kolay atamazlar hele il veya ilçe dışına köye...uhaha:
uhaha:
hocam ilçe içi gönderir ama köy veya il dışı gönderirse yolluk vermek zorunda o yüzden dilekçeyi siz vermeyin istemedikçe
gzegen' Alıntı:okulun mebbis kullanici adi sifresi