Siz de mebbiste Norm fazlasımısınız

Kodla Büyü

bilisim5587

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaslar yönetici şifresiyle mebbise girdim . atama modulu.Norm işlemleri kurumda bulunan persoel listesinden bilişim teknolojisi seçtim Norm:0 Mevcut : 1 Atanan :0 Ayrılan : 0 İhtiyaç: yok Fazlalık :1 yazıyor . Sizde de böyle mi. Formatörüm ve 5 dersim var

bilisim5587' Alıntı:
Arkadaslar yönetici şifresiyle mebbise girdim . atama modulu.Norm işlemleri kurumda bulunan persoel listesinden bilişim teknolojisi seçtim Norm:0 Mevcut : 1 Atanan :0 Ayrılan : 0 İhtiyaç: yok Fazlalık :1 yazıyor . Sizde de böyle mi. Formatörüm ve 5 dersim var
http://kontenjan.meb.gov.tr/
:sleep:

4 senedir ders saatim değişmedi ama ne hikmetse bu sene norm fazlası olmuşum :o

Bölge Normu ve Bölge Mevcut bölümlerinde ne yazıyor?

bizde de durum ayni su an mevcut 32 norm 30 o iki fazladan biri benim.
isin ilginci sene basinda 29 mevcut norm 30 ken ben yine norm fazlasi idim ilcede
neye dayanarak hesaplaniyor yada millet ders saatlerini sisirtip fazlami yaziyor bilinmez.

bende şimdi baktım ben norm fazlası değilim ama bölge normu 10 bölge mevcut 13 yazıyor 3 arkadaşımız norm fazlası demek ki bizim bölgede. seneye muhtemelen bende norm fazlası olurum:S

evrim0626' Alıntı:
bende şimdi baktım ben norm fazlası değilim ama bölge normu 10 bölge mevcut 13 yazıyor 3 arkadaşımız norm fazlası demek ki bizim bölgede. seneye muhtemelen bende norm fazlası olurum:S
3 arkadaştan fazlası da norm fazlası olabilir. Örneğin; BT öğretmeni olmayan bağımsız okulların genelde 3-4 saatle normu oluyor, BT öğretmeni kendi okulunda 7 saatle norm fazlası olabiliyor. Yani bölgenizde 3-6 arası norm fazlası arkadaş olabilir.

durum böyle olduğuna göre norm fazlası olmak bizim için enteresan olmamalı bence çokta takmamalıyız gibi.Bilişim Teknolojileri öğretmeni= Norm fazlası :-1:

sıkıntı yok siz istemedikçe kolay kolay atamazlar hele il veya ilçe dışına köye...

karinca_52' Alıntı:
sıkıntı yok siz istemedikçe kolay kolay atamazlar hele il veya ilçe dışına köye...

hocam sizin resen atamalardan haberiniz yok demek ki.öyle bi atarlar ki hemde gözünün yaşına bakmadan.....

Norm açığı olan okulları nasıl öğrenebiliyoruz peki? Dİyelim ki uygun bir okul olursa tayin isteyeceğiz?

goldenboy' Alıntı:
benim de 22 saat ders görünüyoe ama ben 28 saat derse giriyorum nasıl oluyosa :D
hocam muhtemelen seçmeli ders sayısını eklememişler bence bu durumu bildirin düzenlesinler.

eferide' Alıntı:
Norm açığı olan okulları nasıl öğrenebiliyoruz peki? Dİyelim ki uygun bir okul olursa tayin isteyeceğiz?
norm fazlası olunca görürsün hocam kıyıda köşede kalmış en berbat okullar açılıyor norm tayinlerinde, norm fazlası olanlar hiç tereddüt etmeden yazın kendi isteğinizle tayininizi isteyin, tabi okul kaldıysa.

normal tayın ısteyemem daha senem dolmadı eş durumu beklemek mantıklıl sanırım . Nasıl okullar cıktı sıze hocam ?

mesela merkeze 50 km uzaklıkta ama merkez sayılan bir beldede bir okul açtılar, adananın en belalı mahallelerinde kimsenin gitmek istemeyeceği okulları açtılar, ama bir yönden bana yaradı tayin olduğum okul kalabalık olduğundan dolayı 30 saat dersim var ve btr ye ihtiyaç duymadım, hoş çocuklar aşırı problemli olduğundan derste ayrı bir işkenceye dönüşüyor.allah sonumuzu hayretsin artık.

nily' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:

hocam sizin resen atamalardan haberiniz yok demek ki.öyle bi atarlar ki hemde gözünün yaşına bakmadan.....

onu biliyorum ama köye atayamazlar il dışına veya .... yolluk vermeden gönderemezler .....

o kadar parayı veremezler

BBNET
Geri