Sivas, ilçeleri, okullar hakkındaki bilgiler, puanlar vs...
yigido03' Alıntı:4 sene sivas'ta kalmış biri olarak yıldızeli'nde çpl var.yazacak arkadaşlara tavsiye ederim..
sayın hocam arada görevlendirmeyle başka bir yere gittinmi yada kesintisiz 814 günmü emin ol ondan, belkide toplamdır ama her bakımdan sen yinede doldurmuşsundur bir sor soruştur bakalım.mymucahit' Alıntı:şimdide 2 yılını doldurmayan personel tercih yapamaz diyor ama benim kurumdaki görev süresi 814 gün gözüküyor nasıl güzel değil mi iki yılda fazla yapmasına rağmen halen isteyemiyorum bu nasıl meb bu nasıl bir iş
ben tef mezunu değilim ya seçemiyorumki orayımymucahit' Alıntı:bugun öğleden sonra kayıt problemi tamam yalnız xhimish hocam muhtemelen sen teknik liseye yerleşeceksin bende o kadar puan yok çünkü olsun ama yinede buna da sevinirim ben
kongre lisesini düsünüyorum, bi bilginiz varmı nasıl bi okul :?:pigacu' Alıntı:xhimish hocam 88 puanla ilk sıraya nereyi yazmayı düşünüyosun, merkezde.
kongre lisesini düsünüyorum, bi bilginiz varmı nasıl bi okul :?:pigacu' Alıntı:xhimish hocam 88 puanla ilk sıraya nereyi yazmayı düşünüyosun, merkezde.