sivas norm fazlası Başvuru yapanlar kimler?

Kodla Büyü

dobra1979

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
inanın can sıkıntısından açtım bu konuyu yoksa puanın ne önemi var benim için. Ben 132 ocak sonu 133-134 olur heralde

Re: sivas norm fazlası puanları yazalım?

sivas ta eğitimbirsen den başka mem müdürüyle görüşen varmı acaba diğer sendikalarda görüşsse aslında.

puanın çokmuş hocam norm fazlası olsam çok fena olurmuş benim için kaçıncı yılınız :shock:

manhem' Alıntı:
puanın çokmuş hocam norm fazlası olsam çok fena olurmuş benim için kaçıncı yılınız :shock:

10. yılı deviriyorum inş. Ama kimse yerinden olmasın istiyorum ben Allah biliyor sadece kendimi düşünmüyorum. Gittiğimiz yerde norm fazlası olsak seneye aynı durum ya bizi işten atsınlar ya da çözüm bulsunlar yaavvv

galiba herkesin aklı karışık :) neyse biraz ders anlatmaya çalışayım kafam dağılsın en kötü ihtimal ilçeye gideriz :puhaha: bu gülüş sinirden :roll:

dobra1979' Alıntı:
galiba herkesin aklı karışık :) neyse biraz ders anlatmaya çalışayım kafam dağılsın en kötü ihtimal ilçeye gideriz :puhaha: bu gülüş sinirden :roll:

hocam sen bu puanla ilçeye gidersen digerleri hakkari, şırnak haritadan yer beğensin.

nereleri yazdınız hocam.Ben norm fazlası değilim ama bir arkdaşım var merkezde onlarda bugün yazacaklar

arkadaşlar dua edelim bizim branşı resene tabii tutmasınlar aslında hiç kimse tercih yapmasa ne olur aceppp

norm fazlası arkadaşların okul müdürleri nasıl tepki gösterdi acaba? öğretmenin gitmemesi yönünde kesin görüş bildiren var mı arkadaşlar?

Arkadaşlar benim 65 punaım var Divriği'deyim , zaten merkez hayali kurmuyorum bu puanla ama sene sonu il içi Şarkışla filan düşünüyordum, bu atamayla o hakkımı da kaybedeceğim sanırım. Norm fazlasından il içi atamada isteyecektim Divriği de açık olan Danacı Sadık Özgür Ortaokulu vardı ben orasını tercih ettim, atamam oaraya çıkarsa norm fazlalığım gidecek tayin hakkımda olmayacak. Çünkü 4. yılımda 4. okula gidiyorum bir okulda kalıp ta 3 yılımı dolduramıyorum ki bi türlü.......İl dışında da zaten hiç bir yer açılmıyor....İnanın İl Milli Eğitim Müdürünün karşısına çıkıp "4 yılda 4 okul değiştiren başka bir branş öğretmeni var mı?" diye sorasın var

hadi bakalım ben tercih yapmadım atarlarsada mahkeme yoluna giderim artık hayırlısı olsun hepimiz için

sivayseri' Alıntı:
gncll.benden başka hiç tercihte bulunan yok mu

hocam bildiğim 2 kişi daha tercih yapmamış bir kişi yapmış yani sivastaki arkadaşlar bu siteyi bilmiyolar bu kesin yani. Ya da biliyolarsa da söylemek istemiyolar yarın başvuru son

Asıl sorun bundan sonraki yıllarda büyük olacak...Çünkü bir okulda en fazla 8 saat bilişim teknolojileri dersi olacak...Ya da daha genel ifadeyle bir öğretmen en fazla 8 saat seçmeli derse girebilecek. Bu da tek seçmeli ders öğretmeni olan bizleri norm fazlası yapacaktır. Şu an bir çok arkadaşımız eski sistemdeki (6-7-8 bilişim teknolojileri dersi) derslerden dolayı norm fazlası olmaktan kurtulmuştur.

Ayrıca resen nereye atayacak...Merkezde olmayan ders köyde mi olacak. Kılavuzda boş olarak gösterilen okullara sordunuz mu kaç saat ders var diye. Bir tanesinde hiç ders yok. Kapıdan norm fazlası olarak gireceksiniz. Milli Eğitim biz yönetmelik ne diyorsa onu yapıyoruz diyor...Doğru ama yapmaya kalktığınız işin sonuçlarını düşündünüz mü?

İlerde tüm bilişimciler norm fazlası olacak. Bizi resen nereye atayacaklar...

Beceriksizliğin fatihleri, bilişimin fatihlerini uzaya mı atayacak?

ben mem müdürüne tweet attım valla hatta sivayseri hocamızı örnek yazdım ama dikkate alınır mı bilmem tabikiii sizleride tweet atmaya davet ediyorum oturduğumuz yerden bu işi yapabiliriz heralde.

yeni bi yazı yayınlanmış sivas meb'te bt rehber öğretmen görevlendirmesiyle ilgili ikinci dönem içinn ben tercih yapmıştım norm fazlası olduğum için şimdi bu görevlendirmeye başvurabilirmiyim bilginiz varmı?

dobra1979' Alıntı:
ben mem müdürüne tweet attım valla hatta sivayseri hocamızı örnek yazdım ama dikkate alınır mı bilmem tabikiii sizleride tweet atmaya davet ediyorum oturduğumuz yerden bu işi yapabiliriz heralde.
Hocam her hngi bir cevap var mı?

şimdilik bişey yok hocam maalesef ara sıra giriyor galiba müdürümüz ama en kısa zamanda bakar ve okur yazdıklarımı aslında sizlerde yazsanız iyi olur.

BBNET
Geri