sivayseri' Alıntı:Arkadaşlar Valilkten imzadan çıkmış ilçelere postayla gönderilmişdün itibariyle (08/11/2012) ve 05/11/2012 tarihi itibariylede BTR olarak görünecekmişiz. İl Formatörleriyle görüştüm ve ilçelerde önümüzdeki günlerde seminerlede gelinecekmiş...
fantom21' Alıntı:sevgili meslektaşlarım bakanlıktan çıkan yazıda "planlama 30 saat üzerinden yapılacak" şeklinde net bir ifade vardı. Sivas Mem den gelen yazıda böyle bir ifade yok. Üzülerek söylüyorum ama gelen yazıya göre 8 - 5 devam edip etmiyeceğimiz müdürlerin insafına ve okuduğunu anlama kapasitesine bağlı.
ozcanikli' Alıntı:fantom21' Alıntı:sevgili meslektaşlarım bakanlıktan çıkan yazıda "planlama 30 saat üzerinden yapılacak" şeklinde net bir ifade vardı. Sivas Mem den gelen yazıda böyle bir ifade yok. Üzülerek söylüyorum ama gelen yazıya göre 8 - 5 devam edip etmiyeceğimiz müdürlerin insafına ve okuduğunu anlama kapasitesine bağlı.
Dün bu sitede yazılar geldi yazarak milleti yanlış yönlendirdiniz ve bugunda yazıda böyle bir ifade yok diyerek sinirleri geriyorsunuz.
Varsa elinizde bir belge bunu yayınlayın da bizde okuyalım.
görev yaptığınız okulunuzun niteliğide yazarsanız.( lise mi ortaokul mu) mutlu oluruz.
Boş ve balon haber hepimizi üzer.Gerek yok sansasyona
sahret58' Alıntı:Yazı benim okula geldi. suya sabuna dokunan hiçbir ifade yok. yani merak konusu hiçbir konu netleştirilmemiş.
sahret58' Alıntı:Hocam yazının ekinde birşey yok görevlendirme listesi ile formatörün görevleri var. kopyala yapıştır yani.
harezmi58' Alıntı:Arkadaşlar bundan önce yayılanan duyuruyu ben mi yanlış anlıyorum,siz okulda daha çok durmak mı istiyrosunuzFormatörlükler iptal edildiğinden bu gelen yeni yazıda açıkça 8 - 17 yazmadığı durumda okulda sınıf öğretmeni gibi, rehber öğretmeni gibi bulunmamız gerekir ve öğretim süresi boyunca yani öğrencilerin okulda bulundukları zaman dilimi içerisinde, okulda görevli olmaları gerekiyor.Zaten ikili eğitim öğretim yapanlar için iki ayrı öğretmen görevlendirme gerekliliği önceki duyuruda belirtilmişti.