Siteymiş !! Gülsem mi sinirlensem mi :) la bi yürü gidin yaa

Kodla Büyü

g.cetin.66

Süper Üye
Süper Üye
okul sitelerinin hızlı yapılabılmesi için 31 aralığa kadar yazı dağıtılmış ben kendi okulum ve baska 2 okulunkını bıtırdım.benim şahsıma bi okulun sitesi için bana görevlendirme çıkmış haberim yok :++: .yazının cıktıgı tarıh 27 kasım ,bana haftanın son gunu 28 aralık gunu al bu yazıyı ımzala dıyolar .bende ımzalamadım neymıs diğer okul yazıya ıstınaden hakkımda şikayette bulunacakmıs.imzalamadığım içinde kendi okulum da ımzalamadığım için tutanak tutaacakmıs .
şikayet için yazmıyorum haa 1 ay 1 gün geçmiş yazının üstünden al bunu imzala diyolar Gülermisin ağlarmısın kızarmısın sabah sabah şaka gibi geldi bu olay :)

halbuki her okuldan bir idareci çağır verdir bir seminer bir günlük her okul yapıversin.

hocam bundan sonra aklınızda olsun size yazı ne zaman tebliğ edilirse imzalarken o günün tarihini not düşenerek imzalayın. yazıyla ilgili bir sıkıntı var ise serh düşün yazıya. sizin imzalamama gibi bir durumunuz olmaz. olursa adamlarda biz tebliğ ettik ancak imzalamıyor diye tutanak tutarlar illaki.

sizde yanlış yapmışsınız imzalamayarak.

Helal olsun hocam;
Aslında bu tip durumda izlenecek iki yol var,
1. si ve en dik duruş olanı imzalamamak(Düzeltme : Zamanın darlığından kaynaklı bir imzalamama olabilir arkadaşların mesajlarını yazdıktan sonra okudum haklılar bu durumda 2. madde devreye girmeli)
2.si tarih atıp üzerine imza atmak ama tarih görünür şeklinde, bir de abartıp altına şerh düşüp belirlenen tarih ile tebliğ tarihi arasındaki zamanın darlığı sebebiyle tamamlamam mümkün değildir de olabilir.

Bakalım ne olcak bekliyeli ben şimdi odadayım aşağıda karınca gibi vıdır vıdır konuşuyolarmış ;) :+1:

hocam imzala imzalarken tarihi at ama bugünün sonra yazının çıkış tarihini al size geç bildirenleri siz şikayet edin madem bu dilden anlıyorlar onlar tutuşsun :P

g.cetin.66' Alıntı:
Bakalım ne olcak bekliyeli ben şimdi odadayım aşağıda karınca gibi vıdır vıdır konuşuyolarmış ;) :+1:

Hocam size başka okulun sayfasını yapmanız için görev verilemez. Bunun için de yazı çıkaramazlar. Siz BTR iseniz kendi görev yaptığınız okulun sitesini yapmakla görevlisiniz. Bu yazı göreviniz dışında olduğu için de tebliği kabul etmemelisiniz.

Soruşturma açtıklarında görevimin dışında bir yazı olduğu için tebliği almadım dersiniz.

BBNET
Geri