Siteyi arama motorunda ilk sayfaya taşımak..

Kodla Büyü

neolsaki

Üye
arkadaşlar hazırladığım site şu :http://www.sarpasantermal.com
arama motoruna sarpasan termal yazınca çıkıyor ama termal deyince yada kaplıca,kütahya diye arama yapınca ilk sayfalarda çıkmıyor.Hatta ilk 10 sayfada bile çıkmıyor.Araştırdım Seo lardan falan bahsetmişler ama anlamadım tam olarak..Nasıl yapabilirim bilen var mı? Umarım tam olarak anlatabilmişimdir.

Hocam senin o seo diye küçümsediğin şeye millet ne paralar yatırıyor biliyormusun. :D

milyondaolarlık bir olaydan bahsediyon kardeş... Avrupada ne paralar dönüyor bu algoritmayı çözmek için

neolsaki' Alıntı:
Hımm.Milyondolarlarım olmadığına göre en iyisi 11.sayfaya razı olmak :mrgreen:

Hayatta razı kalacağım bir sayfa numarası değil;

Tüm yaptığım sayfalarda sayfayı yaptığım firmaya verdiğim söz: 1. sayfa.....

Aranan anahtar kelimenin ağırlığına göre gerekirse ilk 3 bile söz verip yerine getirdiğim çok oldu.

Sitem Joomla ise bu işi yapmak işin yolunu bildikten sonra çokda zor değil.

Termal oteller kelimesi için çok zor ilk başları adwords el koymuş şekilde ama

kütahya termal / kütahya termal otelleri kelimesi ile sitenizde yapılacak bir seo çalışması ile ilk sayfa alınır / ilk 5 sıra zorlanır...

asp-php' Alıntı:
neolsaki' Alıntı:
Hımm.Milyondolarlarım olmadığına göre en iyisi 11.sayfaya razı olmak :mrgreen:

Hayatta razı kalacağım bir sayfa numarası değil;

Tüm yaptığım sayfalarda sayfayı yaptığım firmaya verdiğim söz: 1. sayfa.....

Aranan anahtar kelimenin ağırlığına göre gerekirse ilk 3 bile söz verip yerine getirdiğim çok oldu.

Sitem Joomla ise bu işi yapmak işin yolunu bildikten sonra çokda zor değil.

Termal oteller kelimesi için çok zor ilk başları adwords el koymuş şekilde ama

kütahya termal / kütahya termal otelleri kelimesi ile sitenizde yapılacak bir seo çalışması ile ilk sayfa alınır / ilk 5 sıra zorlanır...

Aslında yazdığım yarı şaka yarı gerçek...Razı değilim tabiki ama seo konusunda yardımcı olmak isteyen çıkmayınca (kolay bir kaç adım da olabilir illa 1.sırada çıksın demiyorum.Sadece ilk sayfalarda çıkması için ne yapabilirim diye sormuştum) bende napalım o zaman razı olayım dedim...Joomla konusunda yeniyim birşeyler öğrenmeye çalışıyorum..Yoksa Hiç Kimse 11.Sayfaya Razı Olmaz Bence..

bir kere keywordslere yaklaşık 40 tane kelime girmişsiniz. Google 8 den sonrasını pek dikkate almıyor heleki sizin 40 kelimeniz google için pekte önemli olmadığı anlamına geliyor... Seo nun algoritmasını çözmeye gerek yok. zaten uzmanlar neler yapılması gerektiğinden bahsediyor. ben uzun uzadıya yazmıycam http://www.seozeo.com/ adresini takip edin burada güzel çalışmalara yer veren arkadaşlar var.

pehepe' Alıntı:
bir kere keywordslere yaklaşık 40 tane kelime girmişsiniz. Google 8 den sonrasını pek dikkate almıyor heleki sizin 40 kelimeniz google için pekte önemli olmadığı anlamına geliyor....

Haklısınız hocam.Bilmiyordum dediklerinizi dikkate alacağım..Tekrar teşekkür ederim.

neolsaki' Alıntı:
pehepe' Alıntı:
bir kere keywordslere yaklaşık 40 tane kelime girmişsiniz. Google 8 den sonrasını pek dikkate almıyor heleki sizin 40 kelimeniz google için pekte önemli olmadığı anlamına geliyor....

Haklısınız hocam.Bilmiyordum dediklerinizi dikkate alacağım..Tekrar teşekkür ederim.

Rica Ederim..

bilenen şeyleri söyleyeyim....

öncelikle çıkmak istediğin kelimeleri öncelikler h1 h2 h3 h4 h5 tagları içinde ve site içinde bol bol kullanmalısın...
backlink olayını halletmen gerek... bu uğraştırır.... google backlink nedir diye sor...
site isminde temal geçmeli bir kaç tane isim al termalli ve bu siteye yönlendir backlink'i hepsi için hallet...
sitemap olayı var... google site yöneticisinden hallet... (hallet diyom ama öğrenmen gerekecek)...

önce bunları hallet..... sonrası biraz daha parasal ad-words felan filana girin...

bu benim bildiklerim

BBNET
Geri