forumbilisim
Üye
Arkadaşlar aranızda siteye video ekleyip çalıştıran varmı " swf " haricinde bi sürü format denedim olmuyor :?
furkan4304' Alıntı:swf çalışıyor hocam.video ekleme işini sitede aratırsanız bulabilirsiniz.
zbrzbr' Alıntı:ben swf de yükleyemiyorum. dosya boyutundan mıdır nedir anlamadım.
konu açılmışken bir daha deneyeyim bakalım
hata vermiyor hocam, yükleme işlemi başlıyor %100 tamamlanıyor aynı sayfada kalıyorforumposta' Alıntı:zbrzbr' Alıntı:ben swf de yükleyemiyorum. dosya boyutundan mıdır nedir anlamadım.
konu açılmışken bir daha deneyeyim bakalım
swf de sıkıntı yok yüklerken hata vermediyse 7mb küçük olacak diye çalışması lazım.
habibocak' Alıntı:Sayın Hocam,
Biraz önce ekledim. 7MB altında olması şart. Uzantı flv.
Link : http://nigde.meb.gov.tr/www/icerik_goru ... hp?KNO=172
forumposta' Alıntı:Sayın Habibocak Hocam
Sanırırım olmayacak baya denedim neyse video eklemeyiveririm eski sitemi özlemiyor değilim herşeyi düzenleyebiliyordum![]()
hozgulen' Alıntı:7 mb sınırı çok komik ve saçma bir kısıtlama
biltek01' Alıntı:google drive!a yüklüyorum, embed kodunu siteye yapıştırıyorum.
biltek01' Alıntı:mustafa_ogr' Alıntı:biltek01' Alıntı:google drive!a yüklüyorum, embed kodunu siteye yapıştırıyorum.
Site içerisinde yürütüyor mu o zaman?
Neden yürütmesin hocam, dene gör.
mustafa_ogr' Alıntı:biltek01' Alıntı:mustafa_ogr' Alıntı:biltek01' Alıntı:google drive!a yüklüyorum, embed kodunu siteye yapıştırıyorum.
Site içerisinde yürütüyor mu o zaman?
Neden yürütmesin hocam, dene gör.
Hocam cahilliğimiz mazur görün, ben bu olayı çözemedim. Teferruatlı anlatırsanız sevimirim.
habibocak' Alıntı:Sayın Hocalarım,
iframe seçeneğini kullanın.
Sayın Hocam,mustafa_ogr' Alıntı:habibocak' Alıntı:Sayın Hocalarım,
Yok hocam ben beceremedim yine![]()
Anladığım kadarıyla Google Drive'a attığım videonun paylaşım adresini, mebweb sayfasının içeriğine eklerken html kodlarını görüntüleyip içerisine ekliyoruz değil mi? Eğer böyleyse yapamadım. Başka bir yöntemi varsa hiç anlamadım demektir![]()
çektinizmi o videoyu sayın hocam? lazımdahabibocak' Alıntı:Sayın Hocam,mustafa_ogr' Alıntı:habibocak' Alıntı:Sayın Hocalarım,
Yok hocam ben beceremedim yine![]()
Anladığım kadarıyla Google Drive'a attığım videonun paylaşım adresini, mebweb sayfasının içeriğine eklerken html kodlarını görüntüleyip içerisine ekliyoruz değil mi? Eğer böyleyse yapamadım. Başka bir yöntemi varsa hiç anlamadım demektir![]()
İçerik kısmına tümleşik medya kısmından html video kodlarını yapıştırdıktan sonra video linkini ekliyoruz işlem tamamdır.
Bu değişiklik ile ilgili bir ders çekeceğim inşallah.
İyi çalışmalar.