siteye rar dosyası ekleme

Kodla Büyü

nescel

Aktif Üye
Arkadaşlar okulun sitesine bütün sınıfların rehberlik çerçeve programlarını eklemek istiyorum.Fakat tek tek sayfalar yapıp uğraşmak yerine rar dosyası olarak eklemek istiyorum yani isteyenler oradan indirsin diye
Bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

benim de siteye pdf dosyası koymam gerekiyor. nasıl yapabilirim acaba?

muzyonur teşekkürler dediğin gibi denemiştim ama olmamıştı meğer yanlış link vermişim :oops:

arkadaşlar web sitemize rar dosyası koyum 5.5 mb boyutunda ama siteden indirme olmuyor nasıl yapcaz link filan verdim herşey normal sanırım

.rar dosyanızda sorun vardır, sunucu tarafında alanınızın yeterli olduğundan ve .rar dosyasının sunucu tarafına doğru taşındığından eminseniz sorun çıkmayacaktır.
.rar dosyanızı sunucu tarafına atın, ilgili dosyaya link oluşturur iken tam yol adı verin, ziyaretçi .rar dosyanıza giden linki tıkladığında browser hangisi olursa olsun bu dosyayı indirmek için devreye girecektir, iyi çalışmalar.

tam yol adını a etiketine verirken href yolunu tam yol adı olarak girin http://www.siteadi.com/indir/dosya.rar şeklinde.

uwe arkadaşım sorun değil senin durumun .pdf dosyaları indirilebilir dosya uzantısı değildir kullanılan browser için iki yolu var bu durumun:

1. .pdf dosyası sıkıştırılır ve indirilebilir format ile ziyaretçiye bir link ile iletilir | .rar, .zip indirilebilir formatlar için uygundur.
2. .pdf dosyasına direk tam yol adı ile link verilir, bu durumda ziyaretçi kullandığı browser ekranında .pdf dosyanızı açıp okuma ekranına geçecektir, .pdf dosyaları browser ekranlarında okunarak açılırlar. Programcı, tasarımcı site sayfasında başka bir yol ile ziyaretçiye bu dosyaları sunmamaktadır,

iyi çalışmalar.

BBNET
Geri