Siteye Özel Font Ekleme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan talp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

talp

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Değerli arkadaşlar sitemdeki standart font yerine farklı bir font kullanmak istiyorum. Aslında yaptım ancak kendi bilgisayarımda font değiştirilmiş görünüyor ama farklı bilgisayarlarda o font olmadığı için standart fonta geri dönüyor acaba nasıl yapabilirim ?

?hocam html mi çalışıyorsunuz,sunucular bir çok fontu tanımakta daha açıklayıcı olursanız yardımcı olmaya çalışalım

Evet hocam şuan html site yapıyorum ve sitedemdeki yazı tipini değiştirerek görselliği arttırmak istiyorum.
Ancak kullandığım yazı tipi başka bilgisayardan web siteme girildiğinde gözükmüyor ve standart yazı tipine geçiyor. Bunun nedeni o bilgisayarda benim kullandığım yazı tipi yok.
Önerilerinizi bekliyorum.

kullandığınız font ancak ziyaretçinin bilgisayarında da yüklü ise düzgün görüntülenebilir. fakat html5 ile özel fontlar da kullanılabilecek. şu an için tam bir çözüm yok. sadece bazı javascript veya flash tabanlı çözümler (cufon, sifr vs..) var:

http://www.google.com.tr/search?q=cufon

css3 kullanarak yapabilirsin "font-face" ile, html5 olmasına gerek yok. diğer kullanıcıların bilg fontun olmasına gerek yok.

BBNET
Geri