Sitenize flash haber bandı...

Kodla Büyü

aakcakaza

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Arkadaslar flashda hazirlanmis haber bandi, haberlerinizi xml dosyasi icerisine yaziyorsunuz ve sitenizin istediginiz yerinde kullaniyorsunuz, benim hosuma gitti!

Heralde ben bişeyleri yalnış yapıyorum.Ben neden indiremedim ki. Dosya bulunamadı diyor?
Aşagıdaki, sürekli karşıma çıkıyor.

Seçilen eklenti artık mevcut değil.

./../files/flasnews_404.rar dosyası bulunamıyor.

arkadaşlar bişey sorcam meb haber bandını ekleyince sizin de siteniz açılırken sayfanın üst kısmına

"güvenliğinizi korumanıza yardımcı olmak için, internet explorer bu web sayfasının bilgisayarınıza erişebilecek komut dosyalarını veya ActiveX denetimlerini çalıştırmasını kısıtladı. seçenekler için buraya tıklayınız...."

uyarısı çıkıyor mu?

haber bandım var takvim var. bunlar gözükmüyor.. İzin ver dediğimde gözüküyor..

bunun olmaması için ne yapmalıyız?

bazı kodları şimdi haberleşemediğim bir arkadaştan almıştım acaba zararlı bi içerik mi var :? web sayfasını yaptım ama yüklemeye korktum şimdi

bu flash haber bantlarını tek başına eklemeyin bence. içeriği google tarafından indekslenmiyor. haberleri başka bir yerde göstermeseniz bile sitenin bir tarafında "tüm haberler" diye bir link olmasında fayda var.

Seçilen eklenti artık mevcut değil.

./../files/flasnews_404.rar dosyası bulunamıyor.

Felaket hızlı bir haber akışı var.Ben flashtan editleyemedim.Arkadaşlar haberin akış hızını ayarlamak yada yarıya düşürmek mümkün değilmi?
İlgili as imi bulamadım acaba?

BBNET
Geri