N ntmatilda Aktif Üye Mesajlar 138 20 Şubat 2012 #1 Halk Eğitimi Merkezi Sitesi hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum http://sarikamishem.meb.k12.tr
S salih225 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 366 20 Şubat 2012 #3 eline emeğine sağlık hocam. merkezimizden görüntüleri ne ile hazırladın
N ntmatilda Aktif Üye Mesajlar 138 20 Şubat 2012 #4 Merkezimizden görüntüleri bilgisayar bilişim'in okul şablonundaki galeri swf si ile hazırladım. Resimleri değiştirdim sadece.
Merkezimizden görüntüleri bilgisayar bilişim'in okul şablonundaki galeri swf si ile hazırladım. Resimleri değiştirdim sadece.
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,482 20 Şubat 2012 #5 Elinize sağlık hocam, sitenin içeriği baya bir zengin olmuş.
S sulu_man Aktif Üye Mesajlar 206 21 Şubat 2012 #8 güzel olmuş hocam elinize sağlık... haberler ve duyurular kısmını ne ile hazırladınız acaba?
N ntmatilda Aktif Üye Mesajlar 138 21 Şubat 2012 #9 Bilgisayar bilişim'in okul sitesi şablonundaki haber bandını kullandım.
M mfi Site Gezgini Mesajlar 77 22 Şubat 2012 #10 siteniz çok güzel ve içeriği baya geniş olmuş, fakat merkezimizden görüntüler ile haberlerin yerinin değişmesi bence daha güzel olur, güncellenen sitelerde sabit görüntü gibi duruyor merkezimizden görüntüler...
siteniz çok güzel ve içeriği baya geniş olmuş, fakat merkezimizden görüntüler ile haberlerin yerinin değişmesi bence daha güzel olur, güncellenen sitelerde sabit görüntü gibi duruyor merkezimizden görüntüler...