Sitemiz Google da gözükmüyor

Kodla Büyü
MebWeb yönetim paneline yeni bir duyuru geldi. Sunucu Yönetiminde Google bölümü var. Orada sitenizin Meb sunucularındaki adresi yer alıyor. Bir gmail hesabı alıp www.google.com.tr/webmasters/ bölümüne girip kayıt yaptırmanız ve doğrulamanız gerekiyor. MebWeb de nasıl yapılacağını göstermiş zaten. Eğer siz de bu şekilde yaptıysanız sadece bekleyeceksiniz. Eğer farklı bir yolla yaptıysanız lütfen yukarıdaki adımları uygulayın.

4 tane okul sitesini yukarıdaki gibi dün kaydettirdim bugün ikisi googleda gözüküyor. diğerleri için de beklemekteyim.

aynen uyguluyorum ama sitenizi doğrulanamıyor diye uyarı çıkıyor beklemek mi gerekiyor acaba

seldabal' Alıntı:
aynen uyguluyorum ama sitenizi doğrulanamıyor diye uyarı çıkıyor beklemek mi gerekiyor acaba
Aynı sorun var bende de. Mebe html tagı alırken sadece tırnak içini alıyoruz değil mi? google site doğrulamayı da bekleyeceğim.

yönetim panelinden sunucu yönetimi ordanda google bölümüne giriyorsunuz. detaylı açıklama var ama ben yinede yazayım https://www.google.com/webmasters/ adresine girip yeni site bölümüne panelde görünen adresi ekliyorsunuz daha sonra doğrulama bölümü çıkıyor. ordan alternatif seçenekleri seçtikten sonra "html etiketi" seçeneğiniz seçtikten sonra
Kod:
<meta name="google-site-verification" content="[b]buradaki kodu kopyalıyorsunuz[/b]" />
ve okul yönetim panelindeki alana yapıştırıp kaydet diyorsunuz son olarakta doğrulama yapmadan önce 1 kez yayınla butonuna basıyorsunuz sonra google web master araçlarından doğrula butonuna basabilirsiniz siteniz doğrulanacaktır. fakat yinede bence en önemlisi içerik içerik yoksa google indexleme konusunda baya bekletecektir sizi benim fikrim tabiki biraz karışık bir anlatım oldu kusura bakmaın.

BBNET
Geri