siteme nasıl anket eklerim ?

Kodla Büyü

shemonster

Seçkin Üye
Seçkin Üye
html sitemin bir köşesine anket etklemek istiyorum bu konu hakkında hiç bilgim yok bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?

Google docs ile anketi oluşturup sitenize linkini ekleyebilir ya da iframe içerisine yerleştirebilirsiniz.

Aynen hocam Google docs ben kendi okul sitemede koydum. Sonuçlarıda istediğin gibi gösterebiliyor. Grafik şeklinde felan... :++:

cingozcemal' Alıntı:
Aynen hocam Google docs ben kendi okul sitemede koydum. Sonuçlarıda istediğin gibi gösterebiliyor. Grafik şeklinde felan... :++:

google docstan ben de siteye ekledim (diger eylemler/ göm seçeneklerinden) ama sitede çok büyük yer kaplıyor tasarım olarak bir türlü ayarlayamadım siz nasıl ayarlayabildiniz sitenizde?

google docsta anketi siteye gömerken ayarı nasıl yapacagımızı bilen var mı ya da başka türlü nasıl anket oluşturabilirim sitede ?

Vaybe paylaşım için sağolun google docs baya güzelmiş peki ankete tek cevap vermesini sağlayabiliyormuyuz. Zira aynı kişi birden fazla katılmasın istiyorum.

arkadaşlar surveey.com'u deneyin gerçekten çok profesyonel.
Web Sitesi Sahipleri Surveey.com’u kullanarak sitenizde yayınlamak üzere anketler oluşturabilir, hiçbir ücret ödemeden ve hiçbir ek çaba sarfetmeden sitenizde yayınlayabilirsiniz.
Kullanıcılarınızı daha iyi tanımak ve onların fikirlerine daha çok değer vermek için Surveey.com hizmetinizde.

BBNET
Geri