Sitem sizce nasıl gidiyor arkadaşlar

Kodla Büyü
Bilişim Testinde Karşıma tarih sorusu geldi :) zannedersem içerikleri daha eklemediniz. Ama Geliştirilmesi gerekiyor..

evet içerikler işallah şu sene başı katgasası bitsin yuklenecek :)
ayrıca bilişim testlerinin yararlı olacağını hatta kendi sınavlarımıda online yapıp hemen notlarını vereceğimi (öğrencilere) dusunuyorum

Hocam, Tasarım bence iyi düşünülmüş, gayet güzel. Tasarımda kullandığın unsurların kenar bölgelerinde rahatsız edici kesikler mevcut. Tasarımdan sonra kaydederken kullandığınız kayıt türünden kaynaklanıyordu diye hatırlıyorum ama hangi türde düzeliyordu hatırlayamıyorum ne yazıkki.

hocam alttaki denizden bahsediyorsun sanırım evet o kesikleri kuçuk dalgalar olsun diye o şekilde bilerek yaptım :)

maslan123' Alıntı:
hocam alttaki denizden bahsediyorsun sanırım evet o kesikleri kuçuk dalgalar olsun diye o şekilde bilerek yaptım :)
Alttaki deniz değil kastım. Oval hattı olan tasarımların çoğunda oluşur o problem bende çok yaşamıştım zamanında kayıt formatiyla çözmüş tüm. Ama formatı animsayamiyorum işte. Mesela sağ üstte zincirle bağlı ovalin kesim hattına bakın. Ne demek istediğim ordan görülebilir.

Renk seçimlerini pek beğenmedim. Tasarım üzerinde biraz daha çalışılmalı.

hocam once sunu söyleyim ben renk körüyüm :)
sonra renkler deniz ve aydınlığı bende uyandırdığı için yaptım
tasarıma eklemeler yapılıyor şu an
tesekkurler

Hocam düşünce güzel elinize sağlık... Ancak bu tasarımın sanki üst kısmı var ve siz o kısmı yok etmişsiniz gibi duruyor:). Biraz daha fazla emek verip zamanınızı harcarsanız daha güzel bir sonuca ulaşabilirsiniz...

BBNET
Geri