B Bahadır1980 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 517 28 Kasım 2012 #1 arkadaşlar sitemi http://iskiliplisesi.meb.k12.tr görüntüleyemiyorum. Sizde problem var mı?
G gknerdogan Aktif Üye Mesajlar 141 28 Kasım 2012 #2 evet hocam bende de sorun var. ne yapıyorlar bir türlü anlayamıyorum bu siteyi. her gün yeni bir problem yaşıyoruz. güncelleme yapıyorum siteyi yayınla butonuna tıklıyorum öylece kalıyor. :verymad:
evet hocam bende de sorun var. ne yapıyorlar bir türlü anlayamıyorum bu siteyi. her gün yeni bir problem yaşıyoruz. güncelleme yapıyorum siteyi yayınla butonuna tıklıyorum öylece kalıyor. :verymad:
olcaysahan Aktif Üye Mesajlar 240 28 Kasım 2012 #3 hocam benimde görüntülenmiyor fakat şöyle bir durum var eskiden kullanmakta olduğum domain açılıyor yeni alınmış domain e sahip olan okulun ki açılmıyor
hocam benimde görüntülenmiyor fakat şöyle bir durum var eskiden kullanmakta olduğum domain açılıyor yeni alınmış domain e sahip olan okulun ki açılmıyor
O ozel Aktif Üye Mesajlar 150 28 Kasım 2012 #4 problem devam ediyor. Değişiklik yaptık yayımla dedik site komple gitti.
A ademcetiner40 Üye Mesajlar 32 28 Kasım 2012 #5 aynı sorun dün akşamdan beri bizim sitede de var.Normal eklemelr yaptım çalışıyordu.
seasun Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 384 28 Kasım 2012 #6 bende uğraşıp duruyorum, acaba sorun bende mi diye demek ki merkezi bir sorunmuş
M m_esen Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 332 28 Kasım 2012 #7 sabah öğretmenler resimleri görüntülenmiyo diye tekrar yol gösterdim yayınla dedim şimdi site tümden görüntülenmiyo.nasıl iş yaptı bunlar ya
sabah öğretmenler resimleri görüntülenmiyo diye tekrar yol gösterdim yayınla dedim şimdi site tümden görüntülenmiyo.nasıl iş yaptı bunlar ya
R reşha Site Gezgini Mesajlar 66 28 Kasım 2012 #8 meb-k12-tr-f122/site-yayinlanmiyor-t101073.html arkadaşlar ortak olsun sayfa