Sitem Açılmıyor ?

Kodla Büyü

yunus48

Site Gezgini
Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar, kurmuş olduğum site dün açılıyordu bugün açılmıyor, cpanel ve ftp girebiliyim fakat admin ve normal site açılmıyor bir hata ekranı da gelmiyor boş geliyor ne yapabilirim yardım lütfen :(

Site: http://www.koycegizserviskoop.com

İlginiz için teşekkür ederim. Koycegizserviskoop.com/cpanel ve ftp programı ile bağlanabiliyorum acaba .htaccess dosyasına bir şey yapmış olabilirler mi?

sitenizdeki hata gösterimi açık olmayabilir ve öyle ise ya internal server error diye sabit bir hata verir veya boş sayfa döndürür. index.php sayfasının en başına aşağıdaki kodları yazıp hataya bakabilirsiniz.
Kod:
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', TRUE);
ini_set('display_startup_errors', TRUE);

yunus48' Alıntı:
İlginiz için teşekkür ederim. Koycegizserviskoop.com/cpanel ve ftp programı ile bağlanabiliyorum acaba .htaccess dosyasına bir şey yapmış olabilirler mi?
kimse o dosyayla oynamaz. birinin sizin onayınız dışında sitenin bir yerine kod atması hacklenmesi demektir ki hackleyen kişi ya htcaccess dosyasını bir ye re yönlendirir ya da sitenin index dosyalarını hackler. eğer siz kodlarla oynayıp bozduysanız kullandığınız temayı tekrar indirip publec_html/templattes/tema adı dizinine temayı ftp den üstüne yazdırın

bu şahsen plugin hatasına benziyor. En son aktiv etmiş olduğunuz system plugini varsa yapabilir.

Hiç birşey yüklemedim site çalışıyordu. htacces hacklenmiş olsa diyeceğim arkadaşın dediği gibi ozaman site bir yere yönlenmsi yada bir sayfa açılması gerekmez mi :(

mesaj 1 haziranda yazılmış üzerinden 24 saat geçmesine rağmen sitenin açılış probleminin çözülmemesi hoş bir durum değil.
şifreleri özelden gönder bir bakalım

birtanyildiz' Alıntı:
sitenizdeki hata gösterimi açık olmayabilir ve öyle ise ya internal server error diye sabit bir hata verir veya boş sayfa döndürür. index.php sayfasının en başına aşağıdaki kodları yazıp hataya bakabilirsiniz.
Kod:
error_reporting(E_ALL);

Merhaba dediğinizi yaptım hataları göstedi ama anlamadımbirşey :( bakabilir misiniz rica etsem ?

veritabanında tüm tabloları seçip "onar" deyin. düzelecektir. bu işlemi yapmadan önce veritabanı yedeği almayı unutmayın..

yunus48' Alıntı:
birtanyildiz' Alıntı:
Kod:
error_reporting(E_ALL);

Merhaba dediğinizi yaptım hataları göstedi ama anlamadımbirşey :( bakabilir misiniz rica etsem ?

Sanırım düzeltmişsiniz. ancak bakabildim şu anda bakım moduna almışsınız. hata tekrarlıyorsa, hatayı yazarsanız çözüme gitmeye çalışırız beraber.

arkadaşlar sorun halloldu sorun ilk başta yazdığım gibi hosttan kaynaklı
% 100 joomla uyumlu olmayan bir firmadan host satın alınmış. Hostta yüksek oranda RAM ve CPU sınırlaması var veritabanı tabloları RAM yetersizliğinden çalışmıyor ve siteye girilmiyor.şu an temiz bir joomla kurulumu yaptık halen sorunlar sürüyor

k.cokol' Alıntı:
arkadaşlar sorun halloldu sorun ilk başta yazdığım gibi hosttan kaynaklı
% 100 joomla uyumlu olmayan bir firmadan host satın alınmış. Hostta yüksek oranda RAM ve CPU sınırlaması var veritabanı tabloları RAM yetersizliğinden çalışmıyor ve siteye girilmiyor.şu an temiz bir joomla kurulumu yaptık halen sorunlar sürüyor[/quot

Çok teşekkür ederim değerli vaktinizi ayırdınız, kurdunuz, bilgi verdiniz host işini de inşallah çözeceğim :(

BBNET
Geri