Z zet Aktif Üye Mesajlar 178 31 Mart 2008 #1 Arkadaşlar elidme video var benim bunu küçültmem gerekiyro siteye koymam için hangi video formatını önerirsiniz .
Arkadaşlar elidme video var benim bunu küçültmem gerekiyro siteye koymam için hangi video formatını önerirsiniz .
hakanotuken Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,795 31 Mart 2008 #2 youtube yada pikniktubeye ekle sonra oradaki videoları sitene göm hem daha hızlı olur hemde hostinginin kapasitesini azaltmaz
youtube yada pikniktubeye ekle sonra oradaki videoları sitene göm hem daha hızlı olur hemde hostinginin kapasitesini azaltmaz
basbag Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 566 31 Mart 2008 #3 "Allok Video to MP4 Converter" süper bir dönüştürücü videonu quicktime movie'ye dönüştür çok az yer kaplar...
"Allok Video to MP4 Converter" süper bir dönüştürücü videonu quicktime movie'ye dönüştür çok az yer kaplar...
Z zet Aktif Üye Mesajlar 178 31 Mart 2008 #4 bugün okuldan 160 mb lık bir dosya verdiler ne yapcağımı şaşırdım vallla hocam bi dneeyeyim bakalım teşekürler...
bugün okuldan 160 mb lık bir dosya verdiler ne yapcağımı şaşırdım vallla hocam bi dneeyeyim bakalım teşekürler...