Site yayınlanmıyor...

Kodla Büyü

duayen

Aktif Üye
Yönetim panelinde gerekli değğişiklikleri yapıyorum.. yayınla diyorum ama sayfa boş çıkıyor. adres satırına okul adresini yazdığımda da durum aynı sayfa da hiçbişey yok. sorun nedir bilen var mı acaba...

Sayın Hocam,

Yayınla dediğinizde index dosyasını oluşturamıyor sistem. Problem bu. Sistem hatası olduğu için biraz beklemekte fayda var.

Merhaba hocalarım,
Aynı problem bendede var sistemde her şey mevcut ama tarayıcıda bir şey gözükmüyor. Ne yapabilirim.

Beyler aynı durumla karşı karşıyayım. Beklemekten başka çare yok anlaşılan. Bu arada işlem geçmişi nasıl temizleniyor bir fikri olan var mı?

Hocam iki değil üç haber yayınladım. Bir şey değişmedi. Aynı durum... sabaha kadar bunu mu bekleyeceğiz? Tabi ki hayır. Ben yatıyorum. Allah rahatlık versin...

Bendede oluştu yaptığım değişikliklerden kaynaklanıyor diye kaç saattir uğraşıyorum...Kod falan da yokki kontrol edelim :)

chrome'da yaptığım çoğu şeyi siteye uygulamadı en son mozilla ve internet explorer la tekrar yaptım. herşeyi yaptım siteyi tamamladım bir çok bağlantı vererek en son bi baktım hiçbirşey gözükmüyor tekrar bağlantıları incelediğimde sistemin yönlendirdiği şekilde seç diyerek bağlantı verdiğimde yönlendirmeler yanlış oluyor hepsini elimle yazdım ve hatalar bu şeklde düzeldi destek bölümüne yönlendirmede sıkıntı olduğunu bildirdim. güncellemeler devam ediyor diye cevap geldi. Sistemi tam oturtup yapsalardı keşke. Ya da pilot il seçilip eksiklikler giderilseydi...

Aynı sorun dün gece 22.00'den beri bende de devam ediyor. Evdeki bigisayarda da, okuldaki bilgisayarda da aynı hata. Lütfen sabredin arkadaşlar. :D Bu sabah mesaiye başlayacak olan bakanlıktaki ilgili arkadaşlar sorunu halledecektir. Sorun sizin bilgisayarlarınızda değildir diye düşünüyorum.

arkadaş ya sistemi tam oturtup sonra millete "bil.tek.reh.öğrt işlemeye başlasınlar" desinler yada hiç bulaşmayıp işi bize bıraksınlar
yönetim paneli sözümona türkçe ve anlaşılır.ben bile birşeyleri değiştireyim derken canım çıkıyor
olmuyorda zaten

iletişim sayfamız tamam güncelle diyorsun ama sayfada değişen birşey yok
haber duyuru ekledim sitede görünmüyor hala
anlamadım bu işi :o

hocam ben de destek bölümüne mesaj atacaktım. demek ki sıkıntı sadece ben de değilmiş. yaptığım değişikliklerden mi kaynakladı acaba diye düşünmüştüm. benim de sitem görüntülenmiyor...

bir de ben ekleyeyim ismimi buraya bari. dün akşam iki üç tane menü içerik bağlantısı yaptım ondan sonra bomboş bir sayfa. yaptığım bağlantıları, menüleri, içerikleri hep sildim ama değişen birşey yok. mebpanel den destek bölümüne yazdım ama ona da cevap yok. k12.tr yi özledim ben yaaa. joomla ile herşeyim tıkırındaydı :(

Sayın Hocalarım,

Şu anda herkeste aynı sıkıntı var.

Anladığım kadarıyla veritabanında sorun var. Beklemeye devam diyorum.

Sayın Hocalarım,

Sistem çalışmaya başladı ama sistemin sıkıntılı olduğu sırada yaptığımız değişiklikleri uygulamıyor. Eklediğimiz içeriklerde sadece güncelle dersek düzeliyor.

BBNET
Geri