site yayınlama

Kodla Büyü

bosgelmez

Site Gezgini
Dreamweaver cs3 yaptığım siteyi meb.k12.tr gönderemiyorum nasıl göndereceğim ftp hakkında resimli bir bilgilendirme yapabilirmisiniz şimdiden tşk

Elindeki bir dosyayı bilgisayarınızın bir dizininden başka bir dizinene atmak gibi.
Burda Kaynak sizin pc deki çalışmalarınız. Hedef ise ftp yazılımı ile ftp adresine kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaptığınız uzak dizin. Bağlantı kurduktan sonra en basit anlatımla tümünü seçin hedef dizne (FTP) bırakın.

merhaba bizim okulun sitesi başka bir hoca tarafından 2 yıl önce yapılmış.ben diğer siteden bağımsız başka bir site hazırladım cuteftp ile eski siteyi adresten sildim ama şimdi yeni siteyi ekleyemiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim :?

Hocam firefox kullanıyorsanız fireftp diye bir eklenti var onu bilgisayarınıza kurun. kullanıcı adı ve şifre girme işlemlerini yaptıktan sonra sağ tarafta ftp, sol tarafta bilgisayarımız olacak şekilde açılıyor. Sizede sürükle bırak yapmak kalıyor.

Birde hazır konu açılmışken, ftp şifresini maile gönder diyorum, gndermiyor site... Meb'in serverından bahsediyorum...

Konu hakkında bilgisi olan var mı?

Merhaba, http://www.bilgisayarbilisim.net ailesi.

siteden indirdiğim okul sitesi şablonunu düzenledim, şimdi asıl problem siteyi yayınlamak. Cute ftpyi kurdum, eski sitenin dosyalarını sildim. Ama düzenlediğim sitede hangi klasörleri yayınlayacağımı bilmiyorum. bu konuda da yardımınıza ihtiyacım var.

meb ftp ye dosya atmak gercekten büyük sıkıntı ben dosyaları tek tek atıyorum silerkende tek tek siliyorum eskişden böle değildi neden sorun bu kadar meb ftp de.şifre olayı ise arkadaşlar idarecinin e-okul şifresiyle gir ordan web ftp şifresini al.

Arkadaşlar yanlış mı anladım bilmiyorum, mebin ftp sine dosyaları atmaktan bahsediyorsanız,

ftp://ftp.meb.k12.tr/ sayfasını açıp
yukarıda "görünüm" menüsünden
"FTP Sitesini Windows Gezgini'nde Aç"ı tıklayıp
kullanıcı adı, parola girip, açılan sayfadaki tüm dosyaları silip
hazırladığınız klasörün tüm içeriği kopyala yapıştır yapacaksınız o kadar..

uyurgezer' Alıntı:
Merhaba, http://www.bilgisayarbilisim.net ailesi.

siteden indirdiğim okul sitesi şablonunu düzenledim, şimdi asıl problem siteyi yayınlamak. Cute ftpyi kurdum, eski sitenin dosyalarını sildim. Ama düzenlediğim sitede hangi klasörleri yayınlayacağımı bilmiyorum. bu konuda da yardımınıza ihtiyacım var.

hangi şablonu indirdiniz? mebin desteklemediği şablonlarda var çünkü.
düzenlediyseniz tümünü kopyalayıp yapıştırın alana.

hangi şablonu indirdiniz? mebin desteklemediği şablonlarda var çünkü.
düzenlediyseniz tümünü kopyalayıp yapıştırın alana.

hasari hocanın hazırlamıs olduğu sablonu kullandım. dediğiniz gibi haptım hocam sağolun.

BBNET
Geri