mrcomputeach
Aktif Üye
Merhaba değerli arkadaşlar "Site içine gömülü e-kitap nasıl indirilir?" sorusunun cevabını arıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Geliştirici araçlardan kastınız nedir?Geliştirici Araçları (Kesin Çözüm)
Dosya bir "iframe" içine gizlenmişse bu yöntem hayat kurtarır:
Klavyeden F12 tuşuna veya Ctrl + Shift + I kombinasyonuna basın.
Açılan panelde üstteki sekmelerden Network (Ağ) sekmesine tıklayın.
Sayfayı yenileyin (F5).
Filtreleme kısmına "pdf" yazın.
Listelenen sonuçlarda .pdf uzantılı dosyayı bulun, üzerine sağ tıklayın ve "Open in new tab" (Yeni sekmede aç) deyin.
Dosya yeni sekmede açıldığında standart indirme butonu görünür olacaktır
Siteyi inceledim. Sayfaların .jpg formatında olduğunu fark ettim. Tüm sayfaları indirdim ve PDF24 sitesinde birleştirdim.https://ogmmateryal.eba.gov.tr/kitap/ramazan/index.html#p=3 arkadaş sanırım bu e kitaptan bahsediyor. Müdür bey bunu kitap formatında alıp alamayacağımı sordu. Ama şimdilik bir çözüm bulamadım.
Tüm sayfaları nasıl indirdiniz. Tek tek mi?Siteyi inceledim. Sayfaların .jpg formatında olduğunu fark ettim. Tüm sayfaları indirdim ve PDF24 sitesinde birleştirdim.
![]()
LimeWire: Share Files - Secure File Upload Platform
Upload and send files of any size quickly and securely. No account required to share your files, photos and videos.limewire.com
Paylaşma şansınız var mı? Ya da sayfaları toplu olarak mı indirdiniz?Siteyi inceledim. Sayfaların .jpg formatında olduğunu fark ettim. Tüm sayfaları indirdim ve PDF24 sitesinde birleştirdim.
![]()
LimeWire: Share Files - Secure File Upload Platform
Upload and send files of any size quickly and securely. No account required to share your files, photos and videos.limewire.com
Çünkü sayfaları jpg olarak eklemişler.tarattım ama pdf dosyası görünmüyor
Paylaştığımı zannediyordum ama link sadece bana gözüküyormuş. Başka yere yükledim.Paylaşma şansınız var mı? Ya da sayfaları toplu olarak mı indirdiniz?
Linkler düzenliydi sadece sonundaki sayı değişiyordu. Powershell'de döngüyle indirdim.Tüm sayfaları nasıl indirdiniz. Tek tek mi?
$base = "https://ogmmateryal.eba.gov.tr/kitap/ramazan/files/mobile/"
for ($i=1; $i -le 101; $i++) {
$url = $base + "$i.jpg"
$out = "$i.jpg"
Invoke-WebRequest -Uri $url -OutFile $out
}
Balık tutmayı öğrettiğiniz için çok teşekkür ederim hocam. Biraz da yapay zekanın yardımıyla tüm sayfaları indirdim. Geriye onları birleştirip kitap şeklinde çıktı almak kaldı.Linkler düzenliydi sadece sonundaki sayı değişiyordu. Powershell'de döngüyle indirdim.
Kod:$base = "https://ogmmateryal.eba.gov.tr/kitap/ramazan/files/mobile/" for ($i=1; $i -le 101; $i++) { $url = $base + "$i.jpg" $out = "$i.jpg" Invoke-WebRequest -Uri $url -OutFile $out }
Hocam link attım zaten oradan direkt pdf indirebilirsin.Balık tutmayı öğrettiğiniz için çok teşekkür ederim hocam. Biraz da yapay zekanın yardımıyla tüm sayfaları indirdim. Geriye onları birleştirip kitap şeklinde çıktı almak kaldı.
teşekkür ederim hocam. mesajınızı görmemişim.Paylaştığımı zannediyordum ama link sadece bana gözüküyormuş. Başka yere yükledim.