Site deneme yayınında normal sunucuda kayıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kwr_kwr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

kwr_kwr

Aktif Üye
Arkadaşlar benim sitem IE de normaldi firefox ve chrome da kayıyordu. Şimdi index, okulumuz ve kadro sayfalarını düzelttim. Hepsi 3 tarayıcıda da normal çalışıyor ama sunucuya attım,
index hepsinde sorunsuz,
okulumuz ve kadro sayfaları ise ie ve firefox da düzgün çalışıyor, chrome da kayıyor ama chrome da denerken de düzgün çalışıyor. Bu neden şimdi anlayamadım ben :shock: :?:

siteyi eklemeyi unutmuşum:

http://www.cayirbagi.meb.k12.tr

arkadaşlar cevap gelmedi zaten ama bir şey fark ettim;
zaten böyle mi acaba diye şüpheleniyordum tam anlayamamıştım sayfanın içeriğini değiştirince fark ettim, benim attığım dosya görünmüyor yayındayken eski dosya görünüyor ama sadece chrome da. nasıl olabiliyor bu?

geçmişi temizlersen düzele bilir benzer sorun bende de vardı. bence crome ile alakalı, siteyi yenilediğinde hatta tarayıcındaki cerezleri sildiğinde güncelleme yapmadan önceki sayfaları çıkartıyor. keşin google nin bi parmağı vardır... kayma konusunda css ayarları bi kontrol et derim...

chrome de fotoğraflarıımız sayfası kayıyor hocam. orada flash nesnesini eklerken taglardan birini silmiş olabilirsiniz. düzgün açlışan bir sayfayı farklı kaydet yöntemiyle fotoğraflar sayfasını yeniden oluşturun bence... daha kısa sürede çözersiniz. diğer şekilde bazen sayfa kaymaları boşluk eksikliğinden de oluyor.. kolay gelsin...

Hocam sabahtan beri uğraşıyorum akıl sır erdirememiştim hiç de aklıma gelmedi valla. Çok teşekkür ederim gerçekten geçmişten kaynaklanıyormuş, dosyaları silince açılmaya başladı. :+1:

KeRASuS_28' Alıntı:
chrome de fotoğraflarıımız sayfası kayıyor hocam. orada flash nesnesini eklerken taglardan birini silmiş olabilirsiniz. düzgün açlışan bir sayfayı farklı kaydet yöntemiyle fotoğraflar sayfasını yeniden oluşturun bence... daha kısa sürede çözersiniz. diğer şekilde bazen sayfa kaymaları boşluk eksikliğinden de oluyor.. kolay gelsin...

Hocam evet başta da belirtmiştim zaten firefox ve chrome da kayıyordu tüm site. ben denemek amaçlı başladım daha index, okul ve kadro sayfalarını yeniden düzenleyebildim. Şuan onlarda bir sorun yok görüyorum ben 3 tarayıcıda da öyle değil mi? Diğer "sadece chrome da kayma olayı" geçmiş dosyalarından kaynaklanıyormuş silince düzgün açılmaya başladı bende.

Diğer sayfaları da düzenleyeceğim sırayla.
Teşekkürler, Giresun'a selam ben de Giresunluyum.

kwr_kwr' Alıntı:
KeRASuS_28' Alıntı:

Hocam evet başta da belirtmiştim zaten firefox ve chrome da kayıyordu tüm site. ben denemek amaçlı başladım daha index, okul ve kadro sayfalarını yeniden düzenleyebildim. Şuan onlarda bir sorun yok görüyorum ben 3 tarayıcıda da öyle değil mi? Diğer "sadece chrome da kayma olayı" geçmiş dosyalarından kaynaklanıyormuş silince düzgün açılmaya başladı bende.

Diğer sayfaları da düzenleyeceğim sırayla.
Teşekkürler, Giresun'a selam ben de Giresunluyum.
düzeltmeleri yapınca bazen geçmişteki dosyaları gördüğünden tarayıcılarda eskisi gibi görünebilir veya ftp de de aynı oaly oluyor...ben ilk defa açtığımdan dolayı diğer yöntemi tavsiye etmiştim. yani tempte kayıtlı değildi siteniz. en pratik yol yeniden düzenlemek oluyor aklınızda bulunsun...

giresun başkadır toprağım :))) sevindim burada giresunluya denk gelmemiştim ben :) ama şuan rizede çalışıyorum...

Evet mecburen yeniden düzenliyorum hocam sıkıcı bir iş.

Memleket kokusu güzeldir bizim ora olunca da başka oluyor :) (herkese memleketinin başka gelmesi gibi:)) ben de trabzon'da çalışıyorum hocam aynı sahil boyu geziliyor işte karadenizli olunca
tirebolu hocam siz?

karadenizdeyim tabi her atarafı ayrı bir güzel.. ünide trabzon benim zaten... ama giresunu başka memleket ne olsa:) merkezdeyim ben

benim üni de samsun, artvin rize var sırada bakalım :) başkadır tabii ya tirebolu da başkadır :) memnun oldum hocam iyi akşamlar size

her yerde temsil ediyoruz kwr_kwr ... tirebolu koyu karadeniz sahilinde nadir yerlerden biri olacka zaten zamanla karadeniz sahil yolunda sonra... bende memnun oldum hocam sizede ii akşamlar... forumda karşılaşmak dileğiyle :)

BBNET
Geri