Sistem kilitlendi,başvuru yapamıyorum !

Kodla Büyü

omü_böte

Seçkin Üye
Seçkin Üye
tercihim maalesef son ana kaldı,başvurumu kaydet ekranından sonra donuyor kalıyor.bu durumdan ötürü tayin isteyememe ihtimali beni korkutuyor,içimi rahatlatacak sözlere ihtiyacım var.Meb uzatırmı ki süreyi yada sistem er yada gec açılırımı 5e kadar :(((

hocam okul onaylıyor sadece degılmı.ben tercıh yapayımda gerısını onlar dusunsun ama bu gidişle yapamıcam :(((((

yok hocam ya basvurumu kaydette tıkanıyor.insan kaynaklarını aradım pc nizden kaynaklı uyumluluk ayarı vs dedi ama daha öncesinde böyle olmuyordu.

tercih kodlarınızı ve bılgılerınızı bırıne yollayın maıl atın hemen bı baska bılgısayar ve agda denenmıs olur hem boylesı daha garanti

bende özelden mesaj attım, tanıdık birisi ile irtibata geçin yoksa birimiz ile de geçerek farklı ağlarda deneyin zaman biraz kısıtlı

aynı durum bende de oldu. öğlen kayıt ediyordu şimdi etmiyor. Tam karar verelim diye bekledik şimdi tıklıyorum sayfa yenileniyor başa dönüyor.

ozkan hocam aynen kararsız kaldık bizde ,sonrada böyle sona kaldık.sağolsun ysahin nickli hocamızın yardımıyla 1 tıkla oldu.okulda onayladı isterseniz sizde irtibata gecin başka birilerine de söyleyin denesinler

Reddedilen basvurumu onaylattım hocam. Aynı başvuruyu yapacaktım zaten . O şekilde hallettim. Kararsızlık kötü bir şeymiş bir daha öğrendim.

BBNET
Geri