ogretmenokan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 906 23 Haziran 2013 #1 Dün sanırım malvare yedim.tıklıyorum el simgesi bir kaç saniye sonra çıkmaya ve ardından işlemi yapmaya başladı bilgisayar.Sistemde avast var.Ne tavsiye edersiniz neyle temizlenir bu meret?
Dün sanırım malvare yedim.tıklıyorum el simgesi bir kaç saniye sonra çıkmaya ve ardından işlemi yapmaya başladı bilgisayar.Sistemde avast var.Ne tavsiye edersiniz neyle temizlenir bu meret?
ogretmenokan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 906 23 Haziran 2013 #3 KaRTaL_48' Alıntı: combofix denediniz mi Genişletmek için tıkla ... deneyecem derinlemesine tarama yapıp 197 virüs sildim.Şu an normalleşti gibi.
KaRTaL_48' Alıntı: combofix denediniz mi Genişletmek için tıkla ... deneyecem derinlemesine tarama yapıp 197 virüs sildim.Şu an normalleşti gibi.
KaRTaL_48 Üye Mesajlar 9 25 Haziran 2013 #4 ogretmenokan' Alıntı: KaRTaL_48' Alıntı: combofix denediniz mi Genişletmek için tıkla ... deneyecem derinlemesine tarama yapıp 197 virüs sildim.Şu an normalleşti gibi. Genişletmek için tıkla ... inşallah sorun düzelmiştir
ogretmenokan' Alıntı: KaRTaL_48' Alıntı: combofix denediniz mi Genişletmek için tıkla ... deneyecem derinlemesine tarama yapıp 197 virüs sildim.Şu an normalleşti gibi. Genişletmek için tıkla ... inşallah sorun düzelmiştir