Menzil 1 km diyorloperselim' Alıntı:http://www.hizlial.com/u30.026.9352.0004/dark-rangemax-high-power-1-km-menzilli-wireless-n-300-mbps-kablosuz-ag-adaptoru
bu ürünü kullanıyorum ihtiyacım olduğu zamanlarda. işe yarıyor. normal laptopunuzla arada 1 çubuk falan görüp gidiyorsa ,rahat 3-4 çubuğa çıkartır. eğer hiç görmediğinizi de en iyi ihtimalle 2-3 çubuğa çıkartır. dediğim açık alanda işe yarar, siz veya alıcı yüksekteyse işe yarar. arada binalar varsa sağlıksız olur.
mesafe iyiymiş hocam o kadar mesafe yok modemle ama çekebildiği en yüksek mesafeyi çeken cihazı almak isityorum.akrep026' Alıntı:Hocam buna benzer ama TP-Link markalı bi ürün de ben kullanıyorum. Evimizle Irmak (Kızılırmak) arası 700-800 mt. Irmakla Otel arası 300 mt. siz buna aradaki binaları ve arabaların vızır vızır geçtiği yolu da ekleyin. Rahat rahat kullanıyoruz. Tabi şifreyi otelden almak şartıyla.![]()
akrep026' Alıntı:Hocam buna benzer ama TP-Link markalı bi ürün de ben kullanıyorum. Evimizle Irmak (Kızılırmak) arası 700-800 mt. Irmakla Otel arası 300 mt. siz buna aradaki binaları ve arabaların vızır vızır geçtiği yolu da ekleyin. Rahat rahat kullanıyoruz. Tabi şifreyi otelden almak şartıyla.![]()
Guncelregulus11' Alıntı:Bu cihazlar hiç çekmeyen, arada bir 1 çubuk gösteren kablosuz ağı güçlendirir mi? Evet ise 100 tl altı tavsiye lazım?
Hala guncel?regulus11' Alıntı:Guncelregulus11' Alıntı:Bu cihazlar hiç çekmeyen, arada bir 1 çubuk gösteren kablosuz ağı güçlendirir mi? Evet ise 100 tl altı tavsiye lazım?
Hocam çok yakınımda da var çok uzağımda da ama 250 metre felan var modemle aram.Mümkünse en yüksek mesafeyi çeken bir cihazıda önerirseniz oda iyi olur.
sinyal güçlendiriciyi noktadan noktaya mı yoksa belli bir kapasama alanı için mi arıyorsunuz?Sinyal güçlendirici arıyorum fiyat sınırı yok fakat gerçketen işe yarayacak bir alet arıyorum kullandığınız önerdiğiniz bir siyanl güçlendirici varmı?