Sinirlenmemek elde değil...

Kodla Büyü

Zizu_

Süper Üye
Süper Üye
Yav arkadaşlar kendi kabuğuma çekileyim sadece işime bakayım diyorum
Bazı öğretmen arkadaşlara gerçekten akıl sır erdiremiyorum.
Olayı anlatayım:

Okulumuza yeni gelen Görsel Öğretmeni kendi çapında bir resim sergisi açtı. Ondan sonra tabi resimleri kendi çekmiş saolsun. Bana getirdi hocam siteye koyalım.
Tamam dedim hem siteye hem de okulun facebook sayfasına resimleri düzenledikten sonra ekledim. Burada bir problem yok :D

Haftasonu bir baktım resimlerin altın bu hocamız o kadar öğrenci içinden yorum yapmış. Ne dese beğenirsiniz.
"Öğrencilerim ile derslerimde sergi hazırladım ama ismim hiçbiryerde yok. Emeğimin göz ardı edilmesini esefle kınıyorum"
Güler misin ağlarmısın. Ben teşekkür beklerken kınanıyorum. Valla bende verdim cevabını ama tepki vermedi, tepki versin diye yazmıştım 2 gün oldu gık çıkmadı.
Bekliyorum heyecanla :)

hocam bana da benzeri okulumda şiir dinletisi yapan türkçe öğretmeniyle (dolaylı olarak) başıma geldi. fon müziklerini slaytların tamamını ben hazırladım ses sistemini döşedim vs. dinleti sonunda mem müdürü arkadaşı tebrik etti (üstüne üstlük arkadaş dinleti için ek derste aldı) öğretmen arkadaş ya da idareci arkadaşta arkadaş da şöyle yaptı şunları hazırladı demediler. üstüne üstlük okulda da şöyle yaptım diye hava basması da ayrı bir mesele.

Hocam aldırmayın oluyor bu şeyler. Alttan almaya çalışın. Ama hakkınızıda yedirmeyin. Mesela ben slayt mı yaptım hemen son sayfaya imzamı atıyorum sizde bu şekilde yapabilirsiniz.

önceki okulumda çalıştığım şizofren görsel sanatlar ögretmeni aklıma geldi. Benzer olayları bende yaşadım kendilerini ön plana çıkarmak istiyorlar, başka dünyada yaşıyor çoğu. Hatta beni çok sevdiği bir ögrencinin görsel sanatlar notunu değistirmekle suclamıştı direk bana bisey diyemediği için ses cıkarmadım sağda solda konusmus öğrenci velilerine idareye falan. İçime attığım için böyle şeyleri sonradan bi yerden acısı çıkıyor onun şimdiki aklım olsa elimden zor alırlardı. Neyse sinirlendim bak yine... Hocam kolay gelsin umarım daha ters şeyler yaşamazsın

Emekleri en çok sömürülen zümre biziz maalesef. Bu arada konuyu açan arkadaşın hatası yok ama, yine de sergiyi açan öğretmenden bahsetse olabilirmiş. Ancak sergi açan öğretmenin çocuk gibi şikayet etmesi de yakışmamış bir öğretmene.

Facebookta gördüm altına şu cümleyi yazasım geldi: "Öğretmenimizin adını iyi ki eklemişsiniz eklemeseydiniz görsel sanatlar sergisini Matematik öğretmeni yaptırmıştır diye düşünecektim :)"

boteakif' Alıntı:
Hocam müsaden olursa ben de yorum yapmak isterim yorumunuzun altına:)

:D yav sanki takdir etme mercisi benim. Resimlerin en sonunda da tek onun resmini de koydum.
Görseniz evde oturup yarım saat resimlere efekt veriyorum, güzel görünsün diye
eşşeklik bende ama :D
bende dedim zaten,
kınamak yerine bu açığı siz kapatın, ben bu kadar işimin içinde facebook sayfası, okul web sayfası, 2 tane mebweb ile uğraşıyorum. 24 saat ders ve angaryalar hariç. Yaptığım işlerin çoğunda da ismim geçmiyor. Hep arka plandayız. Hiçbirzaman birini kınamadığımı söyledim. İnsan olan anlar daha ne diyeyim.

yanlış ata oynadı ama :D

m_ucar86' Alıntı:
Facebookta gördüm altına şu cümleyi yazasım geldi: "Öğretmenimizin adını iyi ki eklemişsiniz eklemeseydiniz görsel sanatlar sergisini Matematik öğretmeni yaptırmıştır diye düşünecektim :)"

yav hocam kasıtlı birşey olsa zaten eklemem. :) Okulda 10 tane görsel sanatlar öğretmeni de yok.
600 kişi var, öğretmen, öğrenci ve veli.
Gel okulda söyle, özelden mesaj at dimi. Neyi kınıyosun ki.

sibilim_ogretmeni' Alıntı:
Bence Facebook sayfasını kapat hocam. Başa bela.
valla düşünüyorum. ben öğrencilerden korkuyordum, yanılmışım.
İlk önce kendi arkadaşlarımızı bilgilendirmek lazımmış :D

Emekleri en çok sömürülen zümre biziz maalesef. Bu arada konuyu açan arkadaşın hatası yok ama, yine de sergiyi açan öğretmenden bahsetse olabilirmiş. Ancak sergi açan öğretmenin çocuk gibi şikayet etmesi de yakışmamış bir öğretmene.

Tabi ki hocam. ben ona birşey demiyorum. Orası yeri değil.
Ben bu okulda 11 senelik Görsel Öğretmenimiz vardı onunla çalıştım.Birlikte, çöp topladık, projeler yaptık çevreyle okul ile ilgili.
İstanbul en çevreci okulu ve temanın yüzü olduk.
Sonuç: Hiçbiryerde ismimiz yok, ne takdir ne teşekkür
Müdür gitti hediyeleri aldı, gazetelere çıktı vs :D

Zizu_' Alıntı:

Tabi ki hocam. ben ona birşey demiyorum. Orası yeri değil.
Ben bu okulda 11 senelik Görsel Öğretmenimiz vardı onunla çalıştım.Birlikte, çöp topladık, projeler yaptık çevreyle okul ile ilgili.
İstanbul en çevreci okulu ve temanın yüzü olduk.
Sonuç: Hiçbiryerde ismimiz yok, ne takdir ne teşekkür
Müdür gitti hediyeleri aldı, gazetelere çıktı vs :D
Müdür düşüncesiz takozun tekiymiş. Adam olan yapılan işi sahibine teslim eder. OFFF OF çok mu zor ya erdemli olmak.

O yüzdendir ki her sene biraz daha şevkim kayboluyor.
Hevesim kalmıyor. Tükendiğimi hissediyorum.
Ama şunu söyleyeyim arkadaşlar derse girmekten başkası yalan.
Kendimi tek iyi hissettiğim yer çocuklarla olmak.

BBNET
Geri