SINIF GÖZLEM FORUMLARI

Kodla Büyü

muamma25

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bugün tüm öğretmenlerden yöneltme forumlarını e-okulda doldurmaları istendi. Diğer tüm hocalar girmeye başladı. Fakat biizim dersin ki boş görünüyor.
Aynı durumla karşılaşan var mı?

Hocam idareye sordum. Bizim Branş ve Tak Tas bunlar girmiyormuş. Sıkıntı yok yani.

giriyoruz arkadaşalr ben de sınıflar görünüyor
bunları kısa yoldan dolduran bir program yok mu her öğrenci için çok zor oluyor

ben de 7 ve 8ler görünmüyor geçen yıllarda da girdiğimi hatırlamıyorum zaten ama 6 lar ı doldurdum

bende de görünmüyordu idareye sorduğumda bizim branşın doldurmayacağını söylediler.

burada görünce bende baktım 6. sınıflar görünüyor doldurmak lazım yani. 5 lerde ise yokmuş gözlem formu

gelişimci' Alıntı:
giriyoruz arkadaşalr ben de sınıflar görünüyor
bunları kısa yoldan dolduran bir program yok mu her öğrenci için çok zor oluyor
Sizde kaydet butonu aktif mi? :?

Roboform adında bir uygulama var. Henüz inceleme fırsatım olmadı. Diğer branş öğretmenlerinden duydum. Bakmakta fayda var :)

5. ve 6. sınıflar yeni sistemde olmasına rağmen 5'lere girilmiyor 6'lara giriliyor öyle mi yani? Bir de Sadece sınıfımız için mi gireceğiz, yoksa girdiğimiz tüm sınıflar için mi?

4 seçenek var ama ben hepsine belirgin girdim. Acaba yeterli mi olmlaıydı diye düşünmeye başladım

dolduruyoruz kaçarı yok yıllar sonra angarya işlere başladık hayırlı olsun

arkadaşlar ben girdim fakat benim ders ne girmeylenler bölümünde görünüyor ne de girenler....

6.sınıflara giriliyor, kaydet yapılıyor, yılda 1 defa giriliyor, ilk dönem yada ikinci dönem farketmiyor. bu arada davranış notlarını girmeyi unutmayın arkadaşlar.

6. sınıflar için girdim fakat 7 ve 8'ler açılmıyor. Herkes de böyle mi yoksa bunu düzelttiriyoruz mu?

BBNET
Geri