AngeL_ Aktif Üye Mesajlar 149 24 Nisan 2010 #2 ödül peşinde çok saçma salak bi film.boşuna para vermeyin gerard buttler var diye.. titanların savaşı güzel siyah beyazında fragmanını beğenmedim.çok izlenesi bişeymiş gibi durmuyo
ödül peşinde çok saçma salak bi film.boşuna para vermeyin gerard buttler var diye.. titanların savaşı güzel siyah beyazında fragmanını beğenmedim.çok izlenesi bişeymiş gibi durmuyo
bilisimci61 Üye Mesajlar 1,194 24 Nisan 2010 #3 bunların dışında bu hafta aşka yolculuk da girdi vizyona, romantik komedi sevenler için güzel bir film ben bugün izledim tavsiye ederim...
bunların dışında bu hafta aşka yolculuk da girdi vizyona, romantik komedi sevenler için güzel bir film ben bugün izledim tavsiye ederim...
M _miley_cyrus_ Üye Mesajlar 9 1 Ekim 2010 #6 tabiki 3 d li olunca daha güzel ama en güzeli sinema bence mısırr :alkis:
Ş şeffaf Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 788 1 Ekim 2010 #8 "eyvah eyvah" ı izledim. Film eğlendiriyor ama öle çok da bi esprisi yok..recep ivedik temalarini andırıyor..
"eyvah eyvah" ı izledim. Film eğlendiriyor ama öle çok da bi esprisi yok..recep ivedik temalarini andırıyor..