C cooografya Aktif Üye Mesajlar 238 4 Mart 2011 #1 12 EPS | + JPEG Preview | 13 Mb İndir: http://hotfile.com/dl/108634613/f1ec3a8 ... i.rar.html
boteakif Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,089 19 Nisan 2011 #18 boss2' Alıntı: ne işe yarayacak bu? Genişletmek için tıkla ... Onu da sen bulacaksın. Paylaşan görevini yapmış o kısım bize kalıyor :idea:
boss2' Alıntı: ne işe yarayacak bu? Genişletmek için tıkla ... Onu da sen bulacaksın. Paylaşan görevini yapmış o kısım bize kalıyor :idea:
U username Site Gezgini Mesajlar 39 20 Nisan 2011 #20 :alkis: :alkis: paylaşım için teşekkürler. Bir gezimiz var onun için afiş tasarladım. burdan bi şerit kullandım hoş oldu.
:alkis: :alkis: paylaşım için teşekkürler. Bir gezimiz var onun için afiş tasarladım. burdan bi şerit kullandım hoş oldu.
_miracle_ Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 312 21 Nisan 2011 #25 hocam teşekkürler, bugun hocalardan biri 8. sınıf mezuniyeti için buradaki psd lerin birini elinde davetiye öreneği olarak getirmiş, benden rica etti, yapabilir miyiz diye ben de kendim uğraşacaktım, ama bunu görünce sevindim
hocam teşekkürler, bugun hocalardan biri 8. sınıf mezuniyeti için buradaki psd lerin birini elinde davetiye öreneği olarak getirmiş, benden rica etti, yapabilir miyiz diye ben de kendim uğraşacaktım, ama bunu görünce sevindim