Mesut AKGÜN
Aktif Üye
Son düzenleme:
Hocam kullanımı konusunda bilgi verirseniz çok memnun olurum. Verileri nerden alıp yapıştıracağız?Lgs toplu sonuçlarının düzenlenmesi için oluşturduğum excel dosyası ektedir.
- 450 öğrenciye kadarki sonuçları düzenler istenirse sayfa koruması kaldırılarak güncellenebilir.
- Makro içermez tüm işlemler formüller ile gerçekleşmektedir.
- Güncelleme yapmak isterseniz sayfa koruma şifresi: 123456
.LGS toplu sonuçlar hemen düşüyor mu sisteme
Düşmemiş.Hocam sonuçlar e okul rapor kısmına düştü mü?
ofis 2016. çalışmadı. Başka birine yolladım. Onda çalıştı.İlk sutuna TC 2. sutuna 01/01/2023 formatında doğum tarihi yazıp, Başlat butonunu tıkladığınızda otomatik olarak alır.
Hocam dm ye bakar mısın?Windows 7 ultimate +office 2019 170 kişinin sonucu aldım.
nasıl yapacağız tam olarak?edge ayarlardan ie de uyumluluk moduna hiçbir zaman yapın edgeden değil ie den açınca çekiyor sonuçları
.toplu sonuçlar yayınlandı mı?
Ben de çalıştıramadımİlk sutuna TC 2. sutuna 01/01/2023 formatında doğum tarihi yazıp, Başlat butonunu tıkladığınızda otomatik olarak alır.
Teşekkürlerİlk sutuna TC 2. sutuna 01/01/2023 formatında doğum tarihi yazıp, Başlat butonunu tıkladığınızda otomatik olarak alır.
Hayır.Şu an sonuç ekranında güvenlik kodu eklenmiş. Bu şekilde toplu sonuç alınabilir mi?