Lastiği değiştirsen yeterli genellikle size yenisini satmaya çalışıyorlar bilginiz olsun lastiği değiştirmek istediğinizi söyleyin.marcher' Alıntı:arkadaşlar sileceğimi değiştirmem gerekiyor ama yeni silecek mi almak gerekir yoksa sadece silecek lastiğini mi değiştirmemiz yeterli olur mu? aracım hyundai getz.
Bu şekilde uygun olanı bulabilir misin bilemiyorum eğer varsa link atarsan sevinirim bende bakmak istiyorum.marcher' Alıntı:sanayiye falan gitmedim internet üzerinden almak istiyorum. kendim değiştirebilirim diye düşünüyorum
hasari' Alıntı:Bu şekilde uygun olanı bulabilir misin bilemiyorum eğer varsa link atarsan sevinirim bende bakmak istiyorum.marcher' Alıntı:sanayiye falan gitmedim internet üzerinden almak istiyorum. kendim değiştirebilirim diye düşünüyorum![]()
cumhurtorun' Alıntı:Kastamonudaki A101'lerde 24", 22", 18" muz cam silecekleri var. Tanesi 3 lira olması lazım.
sami55' Alıntı:Hocam benim arabamda Hyundai Getz 2006 model dizel bende yakın zamanda silecekleri değiştirdim. Normalde sileceklerin ölçüsü 55 cm büyükleri 35 cm küçükleri yani arka camda 35 cm ama ben küçüklerin yerinede 55 cm taktım böylelikle camın her yanını siliyor daha ferah oldu hiç bir sıkıntı da olmadı silecekleriniz eğer değişmediyse daha önce üniversal modellerin hepsi oluyor. Bende internetten muz silecek aldım onları kendim değiştirdim. gayet kolay ve pratik markaya gelince bütçenize en uygun olanı alabilirsiniz.