Silecek Tavsiye

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan marcher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

marcher

Aktif Üye
arkadaşlar sileceğimi değiştirmem gerekiyor ama yeni silecek mi almak gerekir yoksa sadece silecek lastiğini mi değiştirmemiz yeterli olur mu? aracım hyundai getz.

marcher' Alıntı:
arkadaşlar sileceğimi değiştirmem gerekiyor ama yeni silecek mi almak gerekir yoksa sadece silecek lastiğini mi değiştirmemiz yeterli olur mu? aracım hyundai getz.
Lastiği değiştirsen yeterli genellikle size yenisini satmaya çalışıyorlar bilginiz olsun lastiği değiştirmek istediğinizi söyleyin.

sanayiye falan gitmedim internet üzerinden almak istiyorum. kendim değiştirebilirim diye düşünüyorum

marcher' Alıntı:
sanayiye falan gitmedim internet üzerinden almak istiyorum. kendim değiştirebilirim diye düşünüyorum
Bu şekilde uygun olanı bulabilir misin bilemiyorum eğer varsa link atarsan sevinirim bende bakmak istiyorum. :)

Kastamonudaki A101'lerde 24", 22", 18" muz cam silecekleri var. Tanesi 3 lira olması lazım.

hasari' Alıntı:
marcher' Alıntı:
Bu şekilde uygun olanı bulabilir misin bilemiyorum eğer varsa link atarsan sevinirim bende bakmak istiyorum. :)

Silecek lastiği olarak bunları düşünüyorum:
http://www.hepsiburada.com/Liste/produc ... =otm47d008
http://www.hepsiburada.com/Liste/produc ... =otm47d003

silecek olarak da:
http://www.hepsiburada.com/liste/newsta ... w%3dlister
http://www.hepsiburada.com/liste/newsta ... w%3dlister

Diğer sitelere çok fazla bakmadım ama burda gayet uygun geldi bana

Bunlarda bir numara var ama uyumluluğunu nasıl anlayacaksınız. Zaten fazla bir para değil alınıp denenebilir. :)

bi numara yok sileceklerinizin boyunu ölçün sonra aynı boyda universal muz tipi sileceklerden alıp takabilirsiniz takması kullanması çok rahat nette 3 - 4 lira sanayide 5 lira civarında fiyatı benim aracın sileceklerinin biri 50 cm diğeri 35 cm mesela hersene bi tene alıp takıyorum bu sene hepsiburadadan aldım biri kötü çıktı gittim sanayiden 5 tl ye yenisini aldım sorun yok tavsiye ederim nette bütün sitelerde bulabilirsin

Hocam benim arabamda Hyundai Getz 2006 model dizel bende yakın zamanda silecekleri değiştirdim. Normalde sileceklerin ölçüsü 55 cm büyükleri 35 cm küçükleri yani arka camda 35 cm ama ben küçüklerin yerinede 55 cm taktım böylelikle camın her yanını siliyor daha ferah oldu hiç bir sıkıntı da olmadı silecekleriniz eğer değişmediyse daha önce üniversal modellerin hepsi oluyor. Bende internetten muz silecek aldım onları kendim değiştirdim. gayet kolay ve pratik markaya gelince bütçenize en uygun olanı alabilirsiniz.

sami55' Alıntı:
Hocam benim arabamda Hyundai Getz 2006 model dizel bende yakın zamanda silecekleri değiştirdim. Normalde sileceklerin ölçüsü 55 cm büyükleri 35 cm küçükleri yani arka camda 35 cm ama ben küçüklerin yerinede 55 cm taktım böylelikle camın her yanını siliyor daha ferah oldu hiç bir sıkıntı da olmadı silecekleriniz eğer değişmediyse daha önce üniversal modellerin hepsi oluyor. Bende internetten muz silecek aldım onları kendim değiştirdim. gayet kolay ve pratik markaya gelince bütçenize en uygun olanı alabilirsiniz.

hocam modelden dolayı mı bilmiyorum benimki 2005 model ve metreyle ölçtüğümde ön 51 ve 38 arkada 38 cıktı değişiyor mu modelden modele silecekler.

Getz lerde yeni kasa eski kasa muhabbeti var belki ondan dalayı farklı çıkmış olabilir ama 51 olduğu yere 55 de olur sanırım...

Uzunluğu önemli bence sanayiden al karlı yerde yaşamıyorsan muzlu silecekler var gayet iyi

Şimdiye kadar kaç tane silecek aldım bilemiyorum. Belli bir süre sonra (1 ay geçmeden) iz bırakarak silmeye başlıyor ve bu beni çok rahatsız ediyor.

Özellikle hava karardığında yağmurlu havada sileceğin düzgün silmediği yerler mercek görevi yapıyor insanın gözünü yoruyor.

Denemediğim bir tek bosch marka kaldı tanesini 15 tl ye satıyorlar nette, onu alıcam yakında .

BBNET
Geri