Sihirbazlık Sitesi İçin Tavsiyeleriniz Lazım

Kodla Büyü

yasarsahbaz

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Site adresi: http://www.ilizyon.net

Günlük yaklaşık 5K(5 bin) ziyaretçinin 35 bin sayfa gösterimi yaptığı sitemi daha da geliştirmek için tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Özellikle sitenin üst tarafında menüye bakarsanız bomboş(anasayfa, sizden gelenler, reklam, iletişim). Sol tarafa da bakarsanız facebook ve twitter'a ekleyin demekten başka bir modül düşünemedim. Hem sol taraf için hem de üst taraftaki menülere ek yapmak için tavsiyelerinize ihtiyacım var :)

yasarsahbaz' Alıntı:

Günlük yaklaşık 5K(5 bin) ziyaretçinin 35 bin sayfa gösterimi yaptığı sitemi daha da geliştirmek için tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Özellikle sitenin üst tarafında menüye bakarsanız bomboş(anasayfa, sizden gelenler, reklam, iletişim). Sol tarafa da bakarsanız facebook ve twitter'a ekleyin demekten başka bir modül düşünemedim. Hem sol taraf için hem de üst taraftaki menülere ek yapmak için tavsiyelerinize ihtiyacım var :)
hocam boşver menüyü,
youtube bak menü mü var hocam,
bence tasarımı değiştir,
ortaya en çok tıklanan gösteriyi koy direk,
sağına soluna en çok tıklananları hitlerine koy 3-5 tane,
yeni eklenenler,
birde sizlerden gelenler yap bir köşeye
yani mümkün olduğunca basit ama içeriğe odaklı yap derim hocam,
windows metro arayüzünü baz alan bir template hazırlayabilirsin mesela

celikumit' Alıntı:
yasarsahbaz' Alıntı:

hocam boşver menüyü,
youtube bak menü mü var hocam,
bence tasarımı değiştir,
ortaya en çok tıklanan gösteriyi koy direk,
sağına soluna en çok tıklananları hitlerine koy 3-5 tane,
yeni eklenenler,
birde sizlerden gelenler yap bir köşeye
yani mümkün olduğunca basit ama içeriğe odaklı yap derim hocam,
windows metro arayüzünü baz alan bir template hazırlayabilirsin mesela
Degerli yorumlarin icin tesekkurler hocam.

Öncelikle hayırlı olsun hocam.
Sitenizi satmayı düşünür müsünüz? düşünürseniz aklınızdaki fiyat nedir?

girdap08' Alıntı:
Tesekkur ederim hocam. Siteyi satmayi dusunmuyorum. Ciddi manada iyi gelir elde ediyorum cok sukur:)

yasarsahbaz' Alıntı:
girdap08' Alıntı:
Tesekkur ederim hocam. Siteyi satmayi dusunmuyorum. Ciddi manada iyi gelir elde ediyorum cok sukur:)

anladım hocam.
sitede adsense yok sanırım. sadece google adsense ile bile günlük 35k sayfa görüntülenmesi ile, iyi bir yerleşimle bir öğretmen maaşına yakın bir gelir elde edilebilir. bi şansımı denemek istedim sadece :)

sitede hiç video modülleri kullanmamışsınız site videolarla eğitim yapıyor ama ön sayfada hiç video yok teması çok basit kaçmış. hwd media share gibi prof. bir bileşenle videolar listelense daha iyi olur bence

k.cokol' Alıntı:
sitede hiç video modülleri kullanmamışsınız site videolarla eğitim yapıyor ama ön sayfada hiç video yok teması çok basit kaçmış. hwd media share gibi prof. bir bileşenle videolar listelense daha iyi olur bence
Evet hocam tam anlamıyla böyle bir eksik söz konusu. Halledicem inşallah.

hocam Daha görsel bir tema tercih edebilirsiniz. Son eklenen ilüzyonlar çok yorulananl ilüzyonlar en cok okunanları vs koyabilirsiniz.

byrmtuncer' Alıntı:
hocam Daha görsel bir tema tercih edebilirsiniz. Son eklenen ilüzyonlar çok yorulananl ilüzyonlar en cok okunanları vs koyabilirsiniz.
Tema başa bela hocam. En çok uğraşı temaya vermek lazım. Sömestr'da zamanımı ayırıp bahsettiğiniz gibi bir çalışma yapıcam inşallah.

BBNET
Geri