Ben de ne yazık ki sağlam bir sigara tirkakisiydim, 13 yıldır en az bir paket olmak üzere her şartta ve koşulda olmak üzere içtiğim gibi bırakmayı aklımdan bile geçiremeyecek kadar ağır bir tiryakiydim evde en az 3 paket yedek olmasa kendimi rahat hissetmiyordum. 2ay 10 gün önce bir karar verdim, bu kararı vermemde ablamın akciğer kanseri oluncamı bırakacaksın sözleri çok etkili oldu tabi, ve bıraktım. üzerine allen carrın bahsi geçen videosu idrak edebilen için gerçekten çok etkili. Altını çiziyorum öncelikle karar vermek ve istemek gerekiyor yoksa hiç bir şeyin faydası yok, Allen Carr sigaranın aslında nasıl bir yanıltmaca olduğunu çok iyi anlatıyor aslında bu video ile çocuklara bıkraktırır diyen arkadaş olayı idrak edememiş zaten videonun başında açık bir zihinle izleyin diyor, çok önemli çünkü eğer anlarsanız bir daha sigaraya asla dönmezsiniz... Bununla birrlikte kilo almadığım gibi bir 2 kilo fazlalığım vardı bir yıldır bir türlü veremiyordum onuda verdim, tam olarak kurtulduğumu söyleyebilirim, darısı diğer tiryakilere...
edit: kendimi acayip özgür hissediyorum adeta zincirlerimden kurtulmuş, ayda 250-300 lira ödediğim haraçtan kurtulmuş, sağlıklı ve mutlu hissediyorum. Herşey çok daha zevkli ve keyifliymiş meğer...Sigara içenler sigaradan başka keyifli bişi olmadığını zanneder ama tam tersiymiş