sigara içen de içmeyen de baksın

Kodla Büyü

btnotlari

Süper Üye
Süper Üye
Edit : Herşeye zam tabiki sigaray da zam.

1 Ocak 2013 tarihi itibari ile sigaralarda ki ÖTV ( Özel Tüketici Vergisi ) artacağı için 8 TL’lik sigaranın zamlı fiyatı 10 TL olacak. Paket fiyatındaki artış ile sigara firmaları stoklarını eritmeye çalışıyor.

Maliye Bakanlığı, 13 Ekim 2011′de yayımlanan bir kararname ile sigara ve tütün ürünlerinde ÖTV’yi yüzde 63′ten yüzde 69′a çıkarmış ancak gelen tepkiler üzerine sigaradaki ÖTV oranını 31 Aralık 2012′ye kadar geçerli olmak üzere yüzde 65′e düşürmüştü.

http://www.btnotlari.net/zamli-yeni-sig ... t-listesi/

hocam saol direk eklesen yazılarını siteye yönlendirmesen daha hoş olacak gibi ama sen bilirsin

İyi oldu. İçmesin kimse.

Açık havada serbest diye cılkını çıkarıyor insanlar. Meydanın göbeğinde önünde tüttüre tüttüre yürüyenleri sollamak nedir bilir misin sen?

hocam reklam yapacaksan bbnetle iletişime geç üstte bannerdan yap reklamını.
böyle yaparak insanları aptal yerine koyma.

kardeş reklam amacı gütmediğimi belirtmiştim önceden. O taraklarda bezim olmaz

btnotlari' Alıntı:
kardeş reklam amacı gütmediğimi belirtmiştim önceden. O taraklarda bezim olmaz
Hocam öyle diyorsun ama senin açtığın başlıkların birçoğu sadece linkten ibaret... Arkadaşın dediği gibi bahsettiğin olayı buraya yaz da başka yerlere gitmek zorunda kalmayalım.

Niye bu kadar tepki oluyor anlayamadım. Şu memur sitesi ,bu gazete sitesi , şu teknoloji sitesi vss biçok yönlendirmeye açık yorum ve linkler veriliyor Bir öğretmen arkadaşımız kendi sitesi veya beğendiği bir siteye link verince mi problem oluyor.Siteyi aradığımızda onlarca örnek gösterebilirim , arkadaşımızın suçu galiba büyük sermaye sahibi sitelerinden birine yönlendirmemek.
Kısaca mesajda abartılacak bişey görmüyorum sadece sigara fiyatları konusunda bilgi vermiş arkadaşımız ; inşallah tek bir sigara içen öğremenimşiz kalmaz ve tamamı sağlıklı ve uzun ömürlü olur(Dumansız hava sahası içinde)

melih444' Alıntı:
Niye bu kadar tepki oluyor anlayamadım. Şu memur sitesi ,bu gazete sitesi , şu teknoloji sitesi vss biçok yönlendirmeye açık yorum ve linkler veriliyor Bir öğretmen arkadaşımız kendi sitesi veya beğendiği bir siteye link verince mi problem oluyor.Siteyi aradığımızda onlarca örnek gösterebilirim , arkadaşımızın suçu galiba büyük sermaye sahibi sitelerinden birine yönlendirmemek.
Kısaca mesajda abartılacak bişey görmüyorum sadece sigara fiyatları konusunda bilgi vermiş arkadaşımız ; inşallah tek bir sigara içen öğremenimşiz kalmaz ve tamamı sağlıklı ve uzun ömürlü olur(Dumansız hava sahası içinde)
Hocam konu neredeyse her mesajında arkadaşın aynı siteden link verip durması. Gün içinde bir defa iki defa olur. Ama bir günde 5-6 kez aynı siteden insanın gözüne sokar gibi link verilmez ki!
Mesele gerçekten paylaşım yapmaksa konunun özetini bir-iki cümle ile buraya yazarsın, ayrıntısını link verirsin. İsteyen, merak eden tıklar ayrıntısını öğrenir. Mesela ben de başka siteden paylaşım yapsam bile açıklama yapar, ilgili konunun ayrıntısı için link veririm.

baktım. içmeyen birisi olarak baksam da birşey hissetmedim. Sigara içmeyince adamın akciğeri kurtuluyor ama kalbi kararıyor sanırım.

i will always smoke... :lol: No problem for me :P and cocain cheaper than smoke after this raise...

Eslivya' Alıntı:
İyi oldu. İçmesin kimse.

Açık havada serbest diye cılkını çıkarıyor insanlar. Meydanın göbeğinde önünde tüttüre tüttüre yürüyenleri sollamak nedir bilir misin sen?

mantıga bak.. benzine zam geldimide iyi oldu binmesin kimse diyebilecek bencil insanların basımıza getirdiği admlar da böle yapar.. müstahak işte.

kömüre de zam gelsin o havayı mahvediyor.. mecburi dogalgaza geçer o mzana insan lar... geçsinler tabi ya temiz hava sahası... geçsin asgari ücretli arkadasım tabi bulursa 3-5 bin tl döşetir kombiyi tesisatı...

bencil zihniyetinize acıyorum...

insan ister sigara içer ister içmez sizene... kapalı alanda içmiyorsa sorun yok .. rahatsız oluyorsa gidip girme admın dibine acık alanda...

ha bu arada zamdan en cok kazanan kaçak sigaracılar oluyor..........

gerçi benzinden en cok kazanda kaca mazotcular olduğuna göre.. devlet bu ülkede namuslu vatanseverllerin sırtından geçiniyor..

theghost83, beni tanımadan kişiliğim hakkında yorum yapmayın. Sigara ile karşılaştırdığınız şeyler komik durdu. Sigaraya gelen zamlar sayesinde hem keseye hem sağlığa zarar diye düşünüp bırakan çok insan var. Sigaranın herkesçe bilinen zararlarından bahsetme gereği duymuyorum. İnsanların, özellikle sevdiklerimin sigara içmesini istemiyor olmamı bencillik olarak algılamanız ilginç.

rahatsız oluyorsa gidip girme admın dibine acık alanda...

Adamın dibine hevesli değilim. Şehrin en kalabalık ortamında açık hava diye sigara içen dengesizlerden uzak durmaya çalışıyorum zaten, merak etmeyin. Konuyu iktidara da bağladınız ya, asıl sizin mantığa bak :)

arkadasım sigaranının zararlarını herkes biliyor da bıraktırma yontemi yanlıuş tamam admlar bırakıyorda evde iş hayatında arkadaslarıyla ilişkilerinde neler yasıyor. sinir stres... bıkratıracaksan ki amaclarının o olmadıgından eminim.. normal bıraktrıma yöntemlkeri üzerinde durulsun... sigara kaka kotu vs... diyerek zararlı diyerek bıraktırılmayacagını eğtimci olarak az cok biliyoruz .ayrıca zam yaparak bıraktırmıyor ki cogu kimser bırakmıyor kacak sigara yoneliyor..

ayrıca sigara kanser yapıyor vs vs ... kanser hastalarının çoklugu dikkatinizi cekiyordur günümüzde, sigaradan kanser olanların sayısı devede kulak kalıyor diğer kanser çeşitklerinin yanında ki bu durumda kansere neden olan pek cok etmen vardır..

örneğin GDO lu üürnler.. neden örtbas edildi... amac saglık ise bunların da fiyatıjnın arttır millet almasın...

amac saglık ise zararlı olan herseyin fiyatını arttır millet almasın.. bu mudur mantık...

ayrıca senin hakların varda sigara içen admın hakkı yok mu...

su zam olayına böyle kkılıf hazırlaalarınıza sinir oluyorum... biz millet sigarayı bıraksın diye zam yapıyoruz yalanınıa inanlar varya :DDD

KISACA ben sigara olayında değilim...zam olayındayım...

doğalgaz elektirik benzin vergi...(oto,emlak,beyaz,sigara vs vs vs vs )

Bıraktırma yöntemi olarak zamlandığını söylemedimki zaten. Bırakmayı isteyip bırakamayan insanlar var çevremde, fiyatların artmasını da önemli bi neden olarak görüp bırakanlar var. Siz hiç denk gelmemişsiniz anlaşılan. Zamın amacı insanlar bıraksın diye değil elbette, ama öyle de bi etkisinin olduğu inkar edilemez. Sigara kaka kötü diyerek de bıraktırılamayacaksa, sigara bıraktırma hattının da faydasız olduğunu düşünüyorsanız, kamu spotlarında sigaranın zararlarının anlatılmasının faydası olmayacağını düşünüyorsanız, fiyatların artmasının faydası olmayacağını düşünüyorsanız... nasıl bırakılır bu meret? Fikriniz varsa paylaşın lütfen.

ayrıca senin hakların varda sigara içen admın hakkı yok mu...
Birinin hakkı korunurken başkasının hakkının yenmesi çözüm değildir. Başkalarını rahatsız etmeyecek bi ortamda istediği kadar içsin adam. Hiç mi kalabalık, çocukların olduğu ortamda sigara içen birine rastlamadınız? Ben şahsen sigaraya gelen zamdan hiç rahatsız olmuyorum. Kullanmıyorum diye değil, bencilliğimden değil bu :) Doğal gaz da şahsen kullanmıyorum ama ona yapılan zamdan rahatsız oluyorum. Sigara ile doğal gaz zamlarına aynı tepkiyi veremiyorum. Çok mu anormal bi durumdayım :)

sigara kaçakçılarına gün doğdu desenize :)

not : sigara kullanmıyorum
No%20Smoking.png

BBNET
Geri