SIFIR ÖĞRETMEN TABLETİ ŞARJ OLMUYOR

Kodla Büyü

kemalatik

Site Gezgini
Sayın hocalarım okulumuza yeni gelen 2 öğretmen arkadaşa yedek tabletlerden verelim dedik. Ancak iki kutu da yeni açılmasına rağmen tabletler şarj olmuyor. Birinin ekran şarj cihazı takılıyken sürekli yanıp sönüyor ve "şarj aletini takın simgesi" geliyor. Diğerini de şarj cihazı takılıyken açmaya çalıştığımızda "şarj aletini takın simgesi" geliyor.
1- Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?
2- Tabletler henüz kimseye kayıtlı olmadığı için teknik servise nasıl gönderebiliriz?

2- Tabletler henüz kimseye kayıtlı olmadığı için teknik servise nasıl gönderebiliriz?

Öğrencinin kullanımında olup, sistemde okulda yedek görünen tableti servise yolladım. Tamir edilip geldi.
pybs ye kayıt etmeden de gönderilebiliyor.

Geçen yıl bende yollamıştım hocam aktivasyon yapılmamış yedekteki bir öğretmen tabletini yapıp gönderdiler sıkıntı olmuyor.

Hocalarım bu GM tableti servise gönderme gibi bir durumla uğraşıyorum. Tablet şarj almıyor bu yüzden de açılmıyor. Telpa servisi okulumuza yürüme mesafesinde, bu yüzden tableti okula teslim edip onların götürmesini mi bekleyeyim yoksa ben kendim mi gidip vereyim?

BBNET
Geri