'' seyyah uluçınarın izinde'' projesi önemli!

Kodla Büyü

delete_end

Site Gezgini
Arkadaşlar Gençlik ve Spor Bakanlığının bir projesi .Çok güzel bir proje öğrencilerinizi veya tanıdıklarınızı bulunduğunuz ildeki bakanlığa bağlı gençlik merkezlerine yönlendirin .Hiç ücret ödemeden 4 gün boyunca ülkemizin bir ilini gezme imkanı tanıyor bakanlık. Merak ettiklerinizi aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.Kesinlikle tavsiye ederim ben yiğenlerimi yönlendirdim.
http://www.seyyah.gsb.gov.tr/

Göreve yeni başlayan arkadaşlar bile katılabilir.(Yaş sınırı 14-24) Güzel bir projeymiş :+1:

Güzel projeymiş... Akşam bir kaç arkadaşa söyleyeyim çocuklarının kaydını yaptırsınlar...

Arkadaşlar öğretmen arkadaşlarınıza(çocukları için) ve yakın çevrenize ,akrabalarınızasa söyleyebilirsiniz .Katılımda herhangi bir kriter yok sadece gençlik projesi

Gidebileceğiniz iller:
Adıyaman Diyarbakır Hatay
Çorum Gaziantep Samsun :) kayserıden buralara gılırmıs ben zaten gıttım buralara :)(

delete_end' Alıntı:
btnotlari' Alıntı:
hangı ıle gıdecegımız ve tarıhı kım secıyor aceba

Hocam dilekçeyi verirken nereye gitmek istediğinizi söyleyin uygunsa yazıyorlar.
hocam netten baktım nereye gıdebılır secenegınden kayserıden secınce benım sıtedım yerler cıkmıyorkı nasıl olcak bu ıs sımdı ben aydına fılan gıdemıcem mıı

btnotlari' Alıntı:
delete_end' Alıntı:
btnotlari' Alıntı:
hangı ıle gıdecegımız ve tarıhı kım secıyor aceba

Hocam dilekçeyi verirken nereye gitmek istediğinizi söyleyin uygunsa yazıyorlar.
hocam netten baktım nereye gıdebılır secenegınden kayserıden secınce benım sıtedım yerler cıkmıyorkı nasıl olcak bu ıs sımdı ben aydına fılan gıdemıcem mıı

Hocam bakanlığın her il ile eşleştirdiği illere gidebilirsiniz. Her ilin gideceği iller farklı

Arkadaşlar Gençlik ve Spor Bakanlığının bir projesi .Çok güzel bir proje öğrencilerinizi veya tanıdıklarınızı bulunduğunuz ildeki bakanlığa bağlı gençlik merkezlerine yönlendirin .Hiç ücret ödemeden 4 gün boyunca ülkemizin bir ilini gezme imkanı tanıyor bakanlık. Merak ettiklerinizi aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.Kesinlikle tavsiye ederim ben yiğenlerimi yönlendirdim.
http://www.seyyah.gsb.gov.tr/

Konuyu görmeyenler için güncelleyelim

BBNET
Geri