arkadaşlar bana fikir verirseniz çok memnun olurum
:+1:Teachnologist' Alıntı:Verilebilecek en güzel hediye gerçek sevgidir.
Eşin sana düdüklü tencere alsa napardın acaba..<?akucan?>' Alıntı:evlki olan kişilere tercihim evin ihtiyacı gerçekten neyse onu alabilirsiniz![]()
sefeze' Alıntı:Eşin sana düdüklü tencere alsa napardın acaba..<?akucan?>' Alıntı:evlki olan kişilere tercihim evin ihtiyacı gerçekten neyse onu alabilirsiniz![]()
murtace' Alıntı:eşimde (karım) benim gibi bilgisayar öğretmeni...Ona üç yıl önce sevgililer günü münasebetiyle profesyonel bir tornavidaalmıştım. Okulundaki diğer öğretmenler " millet eşlerine pırlanta alır, seninki tornavida almış" diye dalga geçse de, 3 yıldır çantasında taşıyor ve ne öncesinde ne de sonra aldığım hiç bir hediye onun için bu kadar kullanışlı gerekli olmamıştı. Gerçi biraz tamirciliği kabullenmiş görünüyoruz ama napalım formatörün gerçeği bu....
saygılar
bridget' Alıntı:Gömlek,parfüm,saat..vs bunlar klasik seçenekler..ihtiyacı olan bişiy varsa(mesela ben sürekli eşime çıtlatıyorum saç düzleştirici mi alsam acaba felan diyeşaka bi yana zarf attığı bişeyler varsa onu alabilirsiniz..Ama bayansa ve fark yaratayım diyorsan tektaş+100 adet gül..gerçekten çok etkileyici oluyor(nerden mi biliyorum eşimin bana ilk sürpriziydi.. :roll: )