Sevgili Hımbılımızı Satıyoruz :( - SATILDI

Kodla Büyü

BlackSoiL

Aktif Üye
Arkadaşlar artık 4 kapı puset koyabileceğimiz bir araca ihtiyacımız olduğundan vosvosumuzu satmak durumundayız. İsminin Hımbıl olduğuna bakmayın. Görebileceğiniz sayılı vosvoslardandır. 1.6 motor orjinal BIG serisidir. Motor yeni yapıldığından performansı da çok iyidir. Piyasadaki benzerleri (bu kadar orjinal bile değiller) 15.000-16.000 TL fiyat aralığından başlayarak satılmasına rağmen artık bebeğimiz için acele etmek durumundayız. O yüzden pazarlıksız fiyat yazdım.
Detaylı açıklama ve ilan:

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...l-big-sifir-motor-yeni-vizeli-281169521/detay

Re: Sevgili Hımbılımızı Satıyoruz :(

Aracınızçok güzel hayırlı satışlar.

Hayırlı satışlar hocam. Daha önce üniversitedeyken kullandığım için içimde kalan bir arabadır. Bolu konusunda kesinlikle katılıyorum, kışın abanta zincirsiz bmw sollayıp çıktık. İnşallah değerini bilene gider.

Güzel araçmış, benim de daha büyük araç ihtiyacım olmasa düşünebileceğim bir araç :roll:

çok sevimli :) insan kıyamaz hocam buna yaa bebiş uğruna herşey dimi

Dernekteki arkadaşlar kızdılar zaten "Ne yani o yıllarda bebek yok muydu? Arkaya yaptırırsın bir emniyet kemeri" gibisinden ancak bizim için çok zor olacağından mecbur satıyoruz. Ev kredisi ödediğimiz için ikinci bir araç alacak bütçemiz de yok ne yazık ki. Vosvostan anlayan herkes çok ucuza gittiği konusunda hem fikir. Ancak aciliyet söz konusu olunca üçün beşin hesabına bakılamıyor maalesef. Umarım gerçekten seven birine gider :cry:

Araban güzelmiş. Bana da ucuz geldi. :)

BBNET
Geri